Futáshoz milyen zenéket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Nemsokára mérik nálunk tesiből a 12 percest.Egy kör a pályánkon 400m,azaz 6x400m kell lefutni.A tanárunk megengedte,hogy zenét hallgassunk.Tudtok-e nekem ilyeneket mondani?2013. máj. 13. 22:13
1/4 anonim válasza:
nem tudunk, mivel ahányan vagyunk annyiféle zenét hallgatunk... én pl trance... goa... van aki metál, van aki rap, sõt egy barátom komolyzenét hallgat futás közben... azt hallgass amit szeretsz...
2/4 anonim válasza:
Szerintem Cooper teszthez nem érdemes zenét hallgatni, 12 perc hamar eltelik, vagy ennyire unnád? A teljesítményeden úgysem javítana, ennél sokkal hosszabb távon lenne csak értelme.
3/4 Scannapieco válasza:
Én egyáltalán nem szeretek zenére futni, kifejezetten rontja a teljesítményem, nem tudok a futásra koncentrálni. Persze ez nem jelent semmit, rengeteg kiváló futó hallgat zenét.
Ami biztos, hogy a Cooper tesztet progresszíven kell lefutnod. Én zene helyett a légzésszám kontrollálásával irányítom magam, de zenével értelemszerűen a ritmus a lényeg. Mondjuk az első két körben lassabb zene, a harmadikban gyorsabb és így tovább. Az utolsó körre már valami brutált tervezz be ami arra késztet hogy végigsprinteled a 400-at. Cooperen az egyenletes tempó nem jó, viszont arra is figyelj, nehogy már az elején túlságosan kifáraszd magad.
4/4 anonim válasza:
Hogyne! Mondjuk azok inkább kocógosak, de ím' egy pörgősebb. ha tartod az iramot meglesz a 3200 méter!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!