Titeket nem zavar hogy az Forma 1 1gyre inkább hajlik amerika felé?
Már a 3. amerikai pályát tervezi berakni Ecclestone a naptárba, amúgy is az F1 európai, európaiak nézik az amerikaiak meg szarnak a fejünkre a Nascarral meg az Indycarral. Ennyi erővel mért nincs 2 vagy 3 futam Németországban vagy Spanyolországban, ahol minden adott ehhez és még nézik is az F1-et.
E helyett a németek váltogatják a 2 pályájukat, a spanyolok eddig elfoglalták az európai nagydíjat, de ezen túl ez sem lesz így valószínűleg.
Amerikában meg az az 1 futam is sok
"Már a 3. amerikai pályát tervezi berakni Ecclestone a naptárba"
Nem tervezi szimpla marketing fogás.
Long Beach egy sikeres verseny 400 ezer ember kimegy. Minek rúgnák fel ezt a szervezők?
Legutóbb amikor az F1 ott ment 10 ezren nem voltak kint.
Ráadásul a pályát meg kéne venni és fel kéne újítani ami kb 150-200 millió dollár és ezt soha nem hozná vissza.
Bernie sem hülye hogy egy ilyenbe beleugorjon.
Amúgy tegnap néztem az F1 legutóbbi versenyét Amerikában 115 ezren nézték élőben, meg további 100 ezren az ismétlést amit közvetlenül az IndyCar futam után adtak.
Emiatt megint csak idiótaság lenne ilyen helyre sok futamot vinni.
Szerintem New Jerseyből sem lesz semmi és Texasban is van még 1 vagy max 2 évük aztán reszeltek ott is a versenynek.
Amerika nem kíváncsi az F1-re. Most megint bepróbálkoznak aztán megint rájönnek erre sokadik alkalommal. De ez persze valahol érthető hogy próbálkoznak. Az USA egy 300 milliós piac, amit egy hatalmas fekete folt jelenleg az F1 térképén.
Világbajnoki sorozat. Nem lehet minden verseny európában.
Idéntől a motogp-ben is három amerikai helyszín van, mégsem dőlt össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!