Mikor nyert Amerika utoljára EB-t?
Ezt kérdezte tőlem az egyik srác, és próbáltam okosan válaszolni, hátha jó tippet adok (2008-at válaszoltam)
Erre ők elkezdtek röhögni és gyökérnek neveztek. Nem értem miért? Ekkorát tévedtem? Régebben volt?
Köszcsi a válaszokat!
puszcsi
17/L
bazz.. USA EB-t?? :D ez most komooly?? rofl
a helyes válasz: SOHA!! Az okot az Atlaszban keresd
Annyi mentsége lehet, hogy ha nem tudja minek a rövidítése az EB (ha nem érdekli a foci, akkor nem evidens azt tudnia mindenkinek), akkor nem is jön rá a kérdés trükkös részére, hogy az USA nem Európához tartozik.
Ez inkább egy szemét kérdés, hiszen előismeret nélküli dologra és egy szubkultúr témakörbe tartozó dologra kérdeznek rá, majd utána még ki is röhögnek (és megaláznak) miatta. Nyilván direkt egy lányhoz fordulnak ilyennel, mert valószínűsíthető hogy nincs otthon a focis témakörben, ezért a kérdésnek direkt a megszégyenítés a célja, nem pedig az ismeretszerzés vagy csak egy sima tudásfelmérés.
Am 19:54!
Jó, nincs sehol megírva, hogy mindenkinek tudnia kell, mit jelent az EB. De könyörgöm. Nem csak focira mondjuk ezt. Mi van most éppen Debrecenben? Úszó EB. Arról nem is beszélve, hogy úgy átverés az egész kérdés, ahogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!