Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mikor nyert Amerika utoljára...

Mikor nyert Amerika utoljára EB-t?

Figyelt kérdés

Ezt kérdezte tőlem az egyik srác, és próbáltam okosan válaszolni, hátha jó tippet adok (2008-at válaszoltam)

Erre ők elkezdtek röhögni és gyökérnek neveztek. Nem értem miért? Ekkorát tévedtem? Régebben volt?

Köszcsi a válaszokat!

puszcsi

17/L

2012. máj. 24. 19:35
1 2
 1/13 10inchhero válasza:

bazz.. USA EB-t?? :D ez most komooly?? rofl

a helyes válasz: SOHA!! Az okot az Atlaszban keresd

2012. máj. 24. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:
És még rossz kategóriába is raktad, tényleg nem vagy valami IQ-bajnok.
2012. máj. 24. 19:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor lehetett, mikor Németország utoljára Afrika-kupát nyert, ha jól tudom, az abban az évben volt, mikor a foci válogatottunk világbajnok lett zsinórban harmadszor...
2012. máj. 24. 19:53
 4/13 A kérdező kommentje:
akkor tudtok pontos évszámot mondani vagy sem? Nem értem min akadtatok fel ennyire??!
2012. máj. 24. 19:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Annyi mentsége lehet, hogy ha nem tudja minek a rövidítése az EB (ha nem érdekli a foci, akkor nem evidens azt tudnia mindenkinek), akkor nem is jön rá a kérdés trükkös részére, hogy az USA nem Európához tartozik.

Ez inkább egy szemét kérdés, hiszen előismeret nélküli dologra és egy szubkultúr témakörbe tartozó dologra kérdeznek rá, majd utána még ki is röhögnek (és megaláznak) miatta. Nyilván direkt egy lányhoz fordulnak ilyennel, mert valószínűsíthető hogy nincs otthon a focis témakörben, ezért a kérdésnek direkt a megszégyenítés a célja, nem pedig az ismeretszerzés vagy csak egy sima tudásfelmérés.

2012. máj. 24. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Jó, ez, hogy évszámot is kérdezel, elég erőltetett poén... eddig vicces volt, most már hagyd inkább! :)
2012. máj. 24. 19:57
 7/13 anonim ***** válasza:

Am 19:54!

Jó, nincs sehol megírva, hogy mindenkinek tudnia kell, mit jelent az EB. De könyörgöm. Nem csak focira mondjuk ezt. Mi van most éppen Debrecenben? Úszó EB. Arról nem is beszélve, hogy úgy átverés az egész kérdés, ahogy van :D

2012. máj. 24. 20:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Eléggé erőltetett poén, ráadásul Amerika egy kontinens, és nem ország..
2012. máj. 24. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
EB= Europai Bajnokságnak a röviditése vagy valami hasonló. :D
2012. máj. 24. 21:57
 10/13 Pityeeesz ***** válasza:
Ezt nem tudni??? 2007-ben nyertek utoljára, azért röhögtek mert 2008-ban nem is volt EB ;)
2012. máj. 25. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!