A hungaroringi WTCC hétvégén, a futam napján, vasárnap a paddock belépővel be lehet menni a boxutcába, vagy mi kell hozzá? Ha igen akkor mikor?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 17:16
11/14 anonim válasza:
"A WTCC-ben dupla versenyek vannak így a nézőket is duplán számolják."
Ezen akkorát röhögtem hogy kiköptem a kávét.
Idén ekkora baromságot még nem olvastam.
12/14 anonim válasza:
Miért aki megnézi az első versenyt az megnézi a másodikat is. Azt viszont két teljesen külön versenynek számolják. Ezzel az erővel az F1 rendezhetne minden hétvégén 10 darab pár körös versenyt és verhetnék rá hogy megtízszereződött a nézettség.
13/14 anonim válasza:
Kedves 10-es,látszik,hogy fogalmad nincs arról kik ők. Akkor meg ne magyarázz. A Zengő csapat a legszegényebb az összes közül,Norbi pedig elnyerte tavaly a Privát világbajnoki címet. És nem csak akkor kell nekik szurkolni,amikor dobogóra állhat (ahogy 1 hete,meg ezen a hétvégén is) ,hanem akkor is,amikor gondok vannak. A F1 persze ,hogy nagyobb esemény,de közel sincs ilyen remek szurkolótábora. A Hungaroring konkrétan felrobbant tegnap,egy élmény volt.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! A kérdésemre a válasz: a boxutcába nem lehetett belépni a paddock belépővel,sajnos!
2013. máj. 15. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!