Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » A hungaroringi WTCC hétvégén,...

A hungaroringi WTCC hétvégén, a futam napján, vasárnap a paddock belépővel be lehet menni a boxutcába, vagy mi kell hozzá? Ha igen akkor mikor?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 17:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan nem tudom, de ilyen gagyibb szériáknál egy mezei belépővel odamész ahova akarsz.
2013. ápr. 28. 17:23
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Te nem tudom hogy hogyan vontad le azt hogy "gagyibb" sorozat.A tavalyi évben nagyobb volt a nézettsége mint az F1-nek és ez az FIA 3. legszínvonalasabb bajnoksága így ide jön a 3. legtöbb pénz is.Nem tudom hogy miért gondolod gagyinak xD
2013. ápr. 29. 18:48
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Nagyobb a nézettsége hol? A világon sehol nem tudják hogy a világon van. Nálunk nézik mert a tehetségtelen versenyzőink csak ott tudnak néha napján felmutatni valamit. A FIA-nak lehet hogy a harmadik legszínvonalasabb sorozata csakhogy a fia összesen rendez 3 sorozatot. Szal az nem egy nagy művészet. Túraautózásban meg nehéz mondani egy sorozatot is ami színvonaltalanabb lenne mint a WTCC. Csak Európában nézve a DTM, BTCC, STCC nemzeti bajnokságként is magasan verik színvonalban, technikailag és a mezőny minőségét tekintve is.

2013. ápr. 29. 19:03
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat,de ez nem GAGYI sorozat!!!

A kérdésemre sajna még mindig nem kaptam konkrét választ!

2013. ápr. 29. 20:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Akkor nézd meg a tavalyi elemzéseket a következtetést pedig vond le!

F1: [link]

WTCC: [link]

2013. ápr. 29. 23:26
 6/14 anonim ***** válasza:
Én szombaton megyek paddock-ba így én is kíváncsi lennék rá:)
2013. ápr. 29. 23:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Matektudás fail. A WTCC-ben dupla versenyek vannak így a nézőket is duplán számolják. Ez valójában alig 250 millió akiket ha elosztunk a versenynek számával kijön hogy egy versenyt 20 millióan néznek. Na már most csak Brazíliában többen néznek 20 milliónál átlagban F1-et tehát többen mint a WTCC-t az egész világon és ez még csak egy ország.

2013. ápr. 30. 10:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Én mindkettőt szeretem,de kinek a pap,kinek a papné,szokták mondani! Csak szeretném már végre megtudni a kérdésemre a választ!
2013. ápr. 30. 19:13
 9/14 anonim válasza:
100%

"Nálunk nézik mert a tehetségtelen versenyzőink csak ott tudnak néha napján felmutatni valamit. "

Majd akkor okoskodjál,ha letettél valamit az asztalra,úgy mint Michelisz Norbi,Nagy Norbi,vagy Ficza Ferenc. Megnézném mit alkotnál velük szemben a pályán te tudós. :D :D

2013. máj. 3. 19:59
 10/14 anonim ***** válasza:
4%

Én nem vagyok versenyző nem ez a szakmám. A szakmámban én profi vagyok. Ők viszont szedett-vedett hobbi versenyzők akiknek volt pénzük hogy befizessék magukat ide-oda. Persze cukcsí hogy a wtcc-be néha pontot szereznek de rakjuk be őket egy DTM és lássuk mit tudnak. Ja hogy oda még nézőnek sem hívják őket. ;)

2013. máj. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!