Miért eszi mindenki Talmácsi Gábort?
Én sose voltam oda érte.
Van egy osztálytársam,aki mondig is oda volt érte,aztán egyszer elment dedikáltatni a könyvét,és a csávó tök bunkó volt vele,meg nagyképűsködött.Akkor ábrándult ki belőle.(~2 éve)
Két dolog tud seregnyi rajongót vonzani egy sportolóhoz:
- ha meghal
- ha világbajnos lesz
Mindez persze attól függetlenül hogy milyen ember is valójában. Ha ezek valamelyike bekövetkezik, azonnal szentté avatják az illetőt.
Sajnos általában elmondható,hogy a magyar sportolók nagy többsége hihetetlenül öntelt és tuskó habitusú - nem tudni,miért,de tény.:(
Ott vannak persze a sportsikerek,de emberileg akkor is nullák.Többször voltam már szem- és fültanúja,milyen bicskanyitogató hangnemben beszélnek,milyen pökhendien bánnak a leglelkesebb rajongóikkal is.:( :( :(
Bár Talmácsit pont nem ismerem ilyen szemszögből,azért hallani ezt-azt róla is...
Sajnos a pénz-tehetség dologban igazad van, Baumgartnernél és voltak sokkal jobbak, vagy olyanok akik még fiatalok, de nagyon ígéretesek. És az én apám munkatársa szokott a Hungaroringen motorozni, és Talmával is volt szerencséje találkozni. Azt mondta hogy kedves közvetlen, korrekt ember, tipikus IGAZI motoros, nem pedig olyan motoros f@aszagyerek(gondolom ez nem kétséges).
És azért gondold végig hogy magyar és világbajnok...elég régen volt ehhez szerencsénk motorsportban nemde? Miért nem lehet egyszeráen örülni neki és boldogan hallgatni a Himnuszt mikor dobogóra áll?
Ja amugy aki kételkedik a tudásában az nézze meg a kettévágott vizesversenyének azt az utcsó asszem 7 körét(ujraindítás után) ahol 9.-ről első lett hatalmas küzdelemben;).Majd utánanézek melyik verseny vot ez, vagy valaki kommentelje ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!