Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Vettel Webber konfliktus...

Vettel Webber konfliktus vélemények?

2013. márc. 24. 19:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Vettel nagyon nagy hülyeséget csinált, Webber reakciójával egyetértek:DD Szerencsére most a Red Bull is korrekt volt.
2013. márc. 24. 19:36
 2/17 anonim ***** válasza:

Ha összeakadnak vajon a RB milyen szankciót talált volna ki Vettel-nek?

Webber nem egy domináns ember.Hiába övé az erkölcsi győzelem ha a pontokat Vettel kapja meg.Minden elismerésem Webber-é mert ennyi év alárendeltség után még mindig lobog benne a tűz.

2013. márc. 24. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
A véleményem az, hogy ha idén is az a német roh@dék nyeri meg a vb-t, akkor többé nem nézek Forma1-et. Webber ezerszer jobban megérdemelte volna most a győzelmet! Egyre gusztustalanabb ez a sport. A Mercedes is szégyen volt..
2013. márc. 24. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:
71%
Nem értem miért gusztustalanozzátok, Vettel volt a jobb, nyert, megküzdött érte. Problem? Egy versenyen mindenki győzni akar, csapaton belül is el kell dönteni ki a jobb (elnézve attól, hogy eddig Vettel volt). 0-ról indulva, akármelyikük lehet a kedvezményezett idén. Vettel küzd, hogy világbajnok legyen, és a csapat 1. számú versenyzője. Első versenyeken meg belefér, hogy úgy versenyez ahogy akar, ráér később beleszólni a csapatvezetőknek. Az én véleményem ez.
2013. márc. 24. 21:08
 5/17 anonim ***** válasza:
21:08 vagyok, a legjobb ez volt: [link] :Dd
2013. márc. 24. 21:10
 6/17 anonim ***** válasza:

Szánalmas! Ezzel azt fogja elérni a Forma 1, hogy csökkenni fog a nézettsége, mert "műfutamokra" senki sem lesz kíváncsi. Sokszor nincs igazság a Földön, de remélem ezt a szezont nem Vettel fogja megnyerni!

Vamos Fernando Alonso!

2013. márc. 24. 23:09
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Webber fan, de most vettel csinált nagy hülyeséget, ez elvitathatatlan!!!
2013. márc. 25. 00:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Most Jogos volt Webber felháborodása!!
2013. márc. 25. 00:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Vettel nem győz jelenleg elnézést kérni!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 25. 00:23
 10/17 Nyúlós lónyál ***** válasza:
62%
Vettel mindig is egy önző kis bélgáz volt. Most lehet támadni, hogy ne ítélj meg valakit képernyőn keresztül, de emberileg csak kutyaszar a talpamon ez a kölyök. Ki a bánatnak képzeli magát? Nem szólok, ha nem kapott volna utasítást. Kész röhej ez a kis melegszendvics evő. Úgy drukkoltam, hogy Webber b@ssza pofán, de sajnos túl nagy volt az önuralma.
2013. márc. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!