Red Bullal bárki nyerhet?
Ne értsetek félre,nem Vettelt szidom,csak kíváncsi vagyok arra,hogy szerintetek is így van-e...
Mert szerintem a Red Bull olyan jó,hogy Karthykeiyan vagy Chandhock is lazán világbajnok lehetne...
Én személy szerint Alonso drukker vagyok. :D
Azt gondolom hogy a Red Bull messze a legjobb kocsi az utóbbi 3 évben. Szerintem azért Karthykeiyan vagy Chandhock nem tudna nyerni vele VB-t, de közepes szintű versenyzők, mint például Maldonado, Perez simán. :D
Szóval, ha Vettel alatt nem Red Bull van akkor nem lenne esélye VB címet nyerni. Én ezt gondolom. :D
Köszi a válaszokat tvábbra is várom õket.
Én Massának szurkolok amúgy
senki nem mondta, hogy Vettel nem jó pilóta....mert azért gondoljunk bele, hogy akik már ilyen autókat vezetnek, azok általában már mind kiváló pilóták és mind letettek valamit az asztalra!! (oké...Karthikeyan kivétel :))
ami pedig a Red Bullt illeti....az tény, hogy idén a McLaren leverte volna, ha Hamiltonnak annyi műszaki problémája van mint 2007ben vagy 2008ban. de az biztos, hogy a tavalyi autóval bárki tudott volna nyerni...viszont szerintem az ideivel is, hiszen Webber is nagyon jól ment vele. Nem azt mondom ezzel, hogy Webber nem tud vezetni, de azért a tavalyi évben egy nulla volt amit Vettelhez képest nyújtott, pedig az egy Szuper Bull volt inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!