Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Milyennek találtad idén az M1...

Milyennek találtad idén az M1 közvetítését? (F1)

Figyelt kérdés

Az én meglátásom szerint:

Igaz, hogy tanulóév volt, de szerintem nem ütötte meg az RTL-s szintet. Nem értem, hogy két ember hogyan juthat szóhoz élőadásban (műsorvezető és Mezei Dániel). A Hungaroringen a pálya meletti "tákolmányt" azt feleslegesnek tartottam, tudom, hogy igyekeztek meg minden, de szerintem a paddock meletti kialakítás jobb lett volna. Mezei pedig nem rossz kommentátor, csak nem való az F1-hez. Szerintem a Brazil GP-n bakizott a legtöbbet. Az M1 becsületét talán a normálisabb fele (Szabó Róbert, Wéber Gábor, Szujó Zoltán) mentette meg. Wéber türelmét csodáltam a legjobban.

Szerintem így lenne jobb:

Mezei Dánielt és a műsorvezetőt eltávolítani az F1 közvetítésektől.

Műsorvezetőnek Héder Barnát választanám. Szujó Zoltánt és Palik Lászlót a kommentátori székbe (tudom, kicsit furcsa páros lenne, nehéz lenne Palikot újra kommentátori székbe ültetni. Wéber Gábort azért nem írtam, mert tudtom szerint jövőre teljes szezont húz le a WTCC-ben. Közvetíteném élőben mind a három szabadedzést élőben.

Szerintetek?

Milyen volt idén a közvetítés? Szerintetek jobb lenne, ha úgy folytatódna az F1 közvetítés, ahogy leírtam?

Szerintem nem volt rossz, de lehetett volna jobb is, ennél azért többet vártam.

5/10-re értékelem az idei produkciót!

2012. dec. 1. 21:08
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

9/11. 45%-os!

Jelentve van a válaszod, nem kell szidni a másik embert. Ez a topic arról szól, hogy a hibák, amelyek szúrják megoszthatod a többiekkel normális hangvételben! Egyáltalán nem is értem mit keres itt ő, aki nem is ért az F1-hez...

Köszönöm az eddigi válaszokat, várom a további értelmesen megfogalmazott, normális hangvételű válaszokat! :)

2012. dec. 2. 15:38
 12/13 anonim válasza:
Szerintem elég a Brit Nagydíj időmérő edzésére gondolni...Kb 1 órás esőszünet, csúszás, ez még nem az ő hibájuk...Majd este felvételről ugyanúgy vágás nélkül leadják a szünetet?!
2012. dec. 31. 12:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Még az is jó volt, mikor az M2-re kiírták a futam ismétlését és focimeccset adtak helyette. Akkor aztán zabos volt jópár ember.
2012. dec. 31. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!