Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek Vettel vagy...

Szerintetek Vettel vagy Alonso érdemli meg jobban a 3. VB címet?

Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 09:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy olyan kérdés, ahol az ember félreteheti a szubjektív véleményét, és mindentől függetlenül őszinte lehet önmagának.

Lehet őket szeretni vagy nem szeretni, de mindketten fantasztikus pilóták, mindketten sokat dolgoznak a sikerért, és mindketten bizonyítottak már az elmúlt években.

Akármelyikük is lesz a világbajnok, nagyon jó helyre megy a cím.

Egyformán megérdemlik.

Remélem izgalmas zárófutamot láthatunk :)

2012. nov. 19. 20:43
 22/34 anonim ***** válasza:

#14 jah jól elherdálta az előnyét 2szer kiesett önhibáján kívül,na meg a ferrari év elején összerakott egy kocsit és az év második felébe nyúlt csak hozzá amikor már régen késő

Kedves kérdező szerinted Raikönnen nem jó pilóta ?! Kérlek vágd arcon magad ! kb. olyan mint ha azt mondanád h Senna meg Prost nem értett az autóversenyhez... egy olyan autóval van a világbajnoki ranglista 3. helyén ami tavaly még a középmezőnyért is kűzdött

2012. nov. 21. 08:35
 23/34 A kérdező kommentje:
22.,Nem arról van szó,hogy nem tartanám jó pilótának,csak furcsának tartom, ezt a nagy népszerűségét,ami még talán Schuminak sincsen.
2012. nov. 21. 20:22
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
Raikkonnen tipikus példája annak, hogy nem attól lesz valaki népszerű, elismert és a legjobbak közé titulált pilóta, hogy a wikipédián hány győzelem és pole pozíció van írva a neve mellé. Sokan ezt hiszik. A csávó egyéniség, senkihez sem hasonlítható. Nem egy rekordhajhász hülyegyerek, aki csak a számokért versenyez, hanem magáért a versenyzésért! Ha olyanja van kihagy 2 évet és elhúz ralizni, nascarozni vagy piálni... Hiába csak egyetlen VB címe van, az is nagy szerencsével, mindenki tudja, hogy simán van olyan kaliber a csávó, mint Schumi, Alonso vagy Vettel...
2012. nov. 21. 22:48
 25/34 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval maximálisan egyetértek.
2012. nov. 22. 07:06
 26/34 anonim ***** válasza:

Schuminak mért lenne nagy híre ? Oké hogy jó pilóta, de nem annyira hogy 7 vb címet önerőből szerezzen, az a 7 vb cím nem Schumi dicsősége, hanem egyszerűen a sportág szégyene, hogy nem bírtak jobb autót építeni a ferrárinál ott van pl a Mclaren aminek az a hibája, hogy a mai napig nem bír egy megbízható kocsit össze rakni, ha tudott volna akkor Raikönnen már a Mclarennel szerez vb címet. Ha Schumi olyan jó lett volna, hogy önerőből képes lett volna összehozni azt a 7 vb címet akkor visszatérése után a Mercivel is bezsebelt volna pár futam győzelmet akármilyen rossz autó is. Tipikusan megfigyelhető arra az időszakra h nem schumi volt jó hanem a kocsi, mert folyamatosan Ferrari 1. 2. volt mint előző két évbe a redbullnál, Vettel és Webber kifejezetten tehetségtelen, csak Newey tervezett alájuk egy olyan autót amivel egy okosabb csimpánz beér dobogóra. Mellesleg ha Schumi olyan nagy sztár lett volna akkor lett volna benne annyi sportszerűség, hogy amikor anno Barichellonak mondták, hogy a célegyenesbe utolsó körnél engedje el schumit akkor nem megy el mellette, vagy az ominózus Indianapolisznál kiáll ő is inkább minthogy ott körözgessen a pályán a minardikkal meg a jordannal, meg akkor nem lenne olyan futam győzelme h amikor kicsúszott a kavics ágyba visszatolták.

Úgyhogy ennyit arról, hogy Schumacher miért islegyennépszerű

2012. nov. 22. 07:35
 27/34 anonim ***** válasza:
81%

26-os! Ez siralmas, amit írtál.

Tény, az F1-ben nincsenek csodagyerekek, a többség hasonló szint, az nyer akié a leggyorsabb autó. Schumacher is így tett. Prost is, Senna is a turbó korszakban, a Williams anno verhetetlen volt, Hill, Villeneuve, Mansell mind ennek köszönhetik az elért eredményeiket, most Vettel és RedBull. De mint az előbb is leírtam, nem attól lesz valaki a közönség szemében népszerű és elismert, hogy milyen számok vannak a neve mellett, hanem hogy mit mutatott a pályán. Schumacherre pedig főképp a Benetton-nál és a korai Ferrari-s éveiben mutatott teljesítmény miatt emlékezünk.

A sportszerűséget és a csapatutasításokat pedig ne keverjük össze. Egyrészt te sem mondod a főnöködnek, hogy ne téged léptessen előre, hanem a kollégádat, másrészt amikor Schumi lába eltört, utána visszatért, nem volt harcban a bajnokságért, vezette valamelyik versenyt és át kellett adnia Irvine-nak a helyét! Nyilván nem akarta, de megtette, mert erre utasította a Ferrari. Szóval ez az ő hátrányára is megtörtént, annyi különbséggel, hogy te ezzel kapcsolatban nem vagy képben.

Indianapolis. Szerinted ez úgy működik, hogy egyszemélyben dönt, hogy ő bizony nem áll rajthoz a versenyen?? Komolyan ezt hiszed? Schumacher egy szaros pilóta, nem csapatfőnök. Gondolod Vettel, Raikkonen, Alonso, Hamilton nem állt volna rajthoz? Az, hogy a Ferrari ilyen, arról nem a versenyző tehet. Ez náluk mindig is megvolt. A Mercedes-es teljesítmény pedig... Ahogy, írtam az F1-ben nincsenek csodagyerekek. Ha tiéd a legjobb kocsi nyersz...

2012. nov. 22. 09:20
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Alonso, mert ő 2-szer is versenybaleset miatt esett ki. Vettelnek az autója romlott el. (Ha jól tudom.)

A Ferrari közel sem a legjobb autó és mégis Alonsonak van még esélye Vettellel szemben.

2012. nov. 23. 12:31
 29/34 peti4000 ***** válasza:
6%

Hihetetlen, hogy mindenki tény ként kezeli, hogy alonsonak így gyengébb meg úgy gyengébb az autója... Honnan tudjátok??? Egyikük sem vezette még mindkét autót, tehát nem tudhatjátok!!!

Ő is csak rinyálni tud állandóan, hogy Newey ellen harcolok bla bla, de azért nem akkora hulladék az a ferrari mint ő mondja, csak valamire kenni kell majd ha megint elverik a síró száját!

Vettel sokkal jobban megérdemli, lehet, hogy jobb a kocsija, de ez van, jókor van jó helyen és pont!

Mintha alonso nem a kocsija miatt lett volna VB kétszer is, ráadásul mindkétszer mákja volt mások sorozatos műszaki hibáival!

Amúgy én is csatlakozom, Kimi vagy Hamilton is megérdemelné a VB címeg de alonso csak összemákolt egy halom pontot ezért tart ott ahol!

Remélem nem jön össze neki a VB.

2012. nov. 25. 09:18
 30/34 anonim ***** válasza:
69%

Egyértelmű hogy Alonso jobban megérdemelte volna..

vettel autójával még én is megnyerném a vb-t...

2012. nov. 25. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!