Alonso beképzelt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 21:06
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem. Tisztában van a saját tehetségével, ennyi.
3/14 anonim válasza:
most már nemtudom miért, de vissza vett régen a renaultnál, meg a mclarennél nagyon az volt, Hamilton, Vettel viszont az :D
4/14 anonim válasza:
Hatalmas arca van a csávónak, pedig megkockáztatom hogy Hamilton vagy Räikkönen is simán kihozna ennyit abból a Ferrariból. Tavaly már úgy tűnt h végleg lenyugszik de amint a tűz közelébe ér egyből veri a mellét. Undorító egy pöppet...
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, mostanában nem sok időt töltöttem vele személyesen. De vannak itt olyanok, akik nap mint vele lógnak, jól ismerik és ilyen személyes kérdésre szívesen válaszolnak. A sajtóban tett megnyilvánulások alapján ezt nem nagyon lehet megítélni. Aki ezt megteszi az általában olyan okos, hogy mindenre tudja a frankó választ!
6/14 anonim válasza:
Vettel sokkal beképzeltebb tőle, de Alonsot ha elkapja a hiszti, akkor képes lesüllyedni egy 5 éves kisgyerek szintjére, akinek nem vették meg a kisautút.
7/14 anonim válasza:
Vettel, Hamilton, Raikkönen meg Button sokkal beképzelteb. De mindegyikükben van beképzeltség, amióta az F1 versenyzőnek lenni egyenlő azzal hogy egy hisztis beképzelt primadonna celebek vagy azóta ez így van.
8/14 anonim válasza:
De egyébként aki (szerintem) a legbekébzeltebb az Rosberg...
9/14 anonim válasza:
Érdekes vélemények vannak hmm...
BEKÉPZELT!
2010-ben is elkönyvelte nagylegényesen, hogy ő fog nyerni, aztán nem így lett.
Utána tényleg egy 5 éves szintjére süjjedt..
És ahogy örül Vettel kieséseinek, meg problénáinak az undorító számomra.
10/14 anonim válasza:
Én szeretem. szerintem tisztában van a tehetségével, és nem beképzelt. Vettel, Hamilton viszont az!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!