Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Alonso beképzelt?

Alonso beképzelt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 21:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Tisztában van a saját tehetségével, ennyi.
2012. nov. 12. 21:38
 2/14 anonim válasza:
24%
Egy pöppet azért de:)
2012. nov. 12. 22:01
 3/14 anonim ***** válasza:
most már nemtudom miért, de vissza vett régen a renaultnál, meg a mclarennél nagyon az volt, Hamilton, Vettel viszont az :D
2012. nov. 12. 22:15
 4/14 anonim ***** válasza:
14%
Hatalmas arca van a csávónak, pedig megkockáztatom hogy Hamilton vagy Räikkönen is simán kihozna ennyit abból a Ferrariból. Tavaly már úgy tűnt h végleg lenyugszik de amint a tűz közelébe ér egyből veri a mellét. Undorító egy pöppet...
2012. nov. 12. 22:22
 5/14 anonim ***** válasza:
8%
Nem tudom, mostanában nem sok időt töltöttem vele személyesen. De vannak itt olyanok, akik nap mint vele lógnak, jól ismerik és ilyen személyes kérdésre szívesen válaszolnak. A sajtóban tett megnyilvánulások alapján ezt nem nagyon lehet megítélni. Aki ezt megteszi az általában olyan okos, hogy mindenre tudja a frankó választ!
2012. nov. 13. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Vettel sokkal beképzeltebb tőle, de Alonsot ha elkapja a hiszti, akkor képes lesüllyedni egy 5 éves kisgyerek szintjére, akinek nem vették meg a kisautút.
2012. nov. 13. 20:54
 7/14 anonim ***** válasza:
7%
Vettel, Hamilton, Raikkönen meg Button sokkal beképzelteb. De mindegyikükben van beképzeltség, amióta az F1 versenyzőnek lenni egyenlő azzal hogy egy hisztis beképzelt primadonna celebek vagy azóta ez így van.
2012. nov. 14. 19:57
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
De egyébként aki (szerintem) a legbekébzeltebb az Rosberg...
2012. nov. 14. 20:30
 9/14 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes vélemények vannak hmm...

BEKÉPZELT!

2010-ben is elkönyvelte nagylegényesen, hogy ő fog nyerni, aztán nem így lett.

Utána tényleg egy 5 éves szintjére süjjedt..

És ahogy örül Vettel kieséseinek, meg problénáinak az undorító számomra.

2012. nov. 15. 07:08
 10/14 anonim válasza:
Én szeretem. szerintem tisztában van a tehetségével, és nem beképzelt. Vettel, Hamilton viszont az!!
2012. nov. 17. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!