1/5 anonim válasza:
Én anno nagy Hakkinen rajongó voltam, nagyon jó pilóta volt, bár szerintem tehetsége alapján többre is vihette volna, csak sokszor nem úgy jött ki neki a lépés. 2 Vb. címet azért így is összeszedett egy hatalmas baleset után ami nem kis dolog. Az utolsó éve sajnos elég pocsék lett, de egy ilyen szezonba egy nem élmezőnybe tartozó, megbízhatatlan autóval, már motiválatlanul is összehozott 2 futamgyőzelmet. Vártam, hogy hátha visszatér, de sajnos ez nem történt meg.
2/5 anonim válasza:
ő volt az az csóka, aki egyenesben képes volt kiesni pilótahiba miatt :D igazi arc!
3/5 MrPifta válasza:
ja, akkor sírt a bokrok közt.
De a valaha volt legszebb előzést is ő mutatta be!
4/5 anonim válasza:
Nem volt egy nagy szám. Űrhajóval nyert egy vb-t meg mikor Sumák össztörte magát nagy nehezen bekukázta a lepattanót Irwine elől. Ez aztán a "fantasztikus" karrier. Ő is inkább a tinilányok körében volt népszerű és nem a ezetési kvalitásai miatt.
5/5 anonim válasza:
Ki ez az Űrhajó-mániás? :D Ennek a madárnak mindenki csak űrhajóval tudott nyerni. Amúgy ugyanazt tudja, mint az összes többi. Ha valakinek 17-ből 10 versenyen bedöglik a gép az nem fog vb-t szerezni. Lehet az Michael Schumacher is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!