Vettel szerintetek megdöntheti Schumacher 7-szeres világbajnoki csúcsát?
Figyelt kérdés
Még csak 25 éves de én már egyre biztosabb vagyok benne hogy idén 3x-os lesz. Szerintem amilyen formában van a legközelebbi 10 évben simán nyer 2-3 évente egy címet átlagba és az pont 7 cím. De ez az ami szerintem simán megvan. Aztán lehet 3 év és már 5x-ös lesz. És akkor még van vagy 7 vagy még talán több éve és 3-at kéne még begyűjtenie. Szerintem az is meglehet. Szerintetek? Az biztos szerintem hogy megfogja szorongatni.2012. okt. 14. 11:15
11/23 A kérdező kommentje:
Ez nem szerintem kérdés! Jelenleg 3-szor győzött egymás után? Te talán vak vagy és siket? Szerintem nem a szerencsének köszönheti sokat dolgozott ezért és nagyon kiegyensúlyozott pilóta továbbá tud nyerni gyenge autókkal is. Räikkönenek kb. 0,05% esélye van szerintem.
2012. okt. 16. 15:19
12/23 MrPifta válasza:
de értsétek meg, jó autó IS kell a vb-címhez. Alonso is ment Minardival, nem tudott pontot sem szerezni. Lehet hogy Vettel is lesz még gyengébb csapatnál, mint most Schumi is olyan csapatnál van, amivel nem tud többet nyerni.
13/23 anonim válasza:
elvakult vettel fanatikus vagy ha követnéd ezt az évet tudnád h ez semmit nem jelent és hiába győzött volna 3szor ha Alonso nem esik ki 2szer igen a szerencsének köszönhető hogy elöl áll a vb címért folyó harcban személy szerint alonsonak se szurkolok meg vettelnek se
14/23 anonim válasza:
Szerintem nem! Legalábbis, ha csapatot vált, biztosan nem. Ha kap egy versenyképes csapattársat (mert Webber minden csak nem versenyképes) akkor sem. És kalkuláljatok azzal is, hogy folyamatosan jönni fognak az új pilóták is az f1-be, mindamellett, hogy most sem ő a legnagyobb ász... viszont a szerencse mindig az ő oldalán áll, már 3 éve:D De sztem, ha Hamilton-t erre az évre leigazolja a RedBull, akkor most nem Vettel-ről beszélünk...
15/23 anonim válasza:
egyik se vettel érdeme mind kettő Adrien Newey-é mint láttuk eddig se ért el semmit amég nem jött a dupla drsük tavaly és az elöttis csak Newey turpisságai miatt tudodd nyerni lehajló szárnyak befújt diffúzor stb. Vettel egyálltalán nem jó pilóta
Sokkal nagyobb tehetségek vannak a Forma1 most mint Vettel pl.: régiek közül Alonso, Raikönnen, Massa (most hogy magára talált végre) újak közt is ott van Perez, Kobajasi Hülkenberg
16/23 anonim válasza:
Schumacher utolérhetetlen. Még most, rangidősen, gyenge kocsival is tud pontokat szerezni.
17/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok senkinek se a "fanja". Én csak mondom hogy sokkal jobb Buttonnél mert több pontot szerez. Kiegyensúlyozottabb. Idén neki van a legnagyobb esélye alonsonak nincs olyan sok. A szerencsében nem hiszek. Ennek vmiért így kellett történnie. Megkérdeztem szerintetek megdöntheti mert szerintem igen, van rá esély.
2012. okt. 19. 23:36
18/23 anonim válasza:
nem nincs rá esély ha nem lennél elvakult fan nem mondanád ezeket a marhaságokat hogy kiegyensúlyozott meg stb. nagyon nem az ő sem és Alonso sem kb. az idei mezőnybe Raikönnen az egyetlen akire azt lehet mondani hogy kiegyensúlyotzott és következetes, csak a kocsi még nem egy top autó
19/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok fan én csak nézem, de te neked lehet erre ál fel a kukid hogy mindenkit behelyezel társadalmilag. Az adatok azt mutatják kiegyensúlyozottan megy általában az élen jön be. Raikkonen időfutamon gyengébb grosjeanál de amúgy futamon jobb, gondolom a tapasztalat miatt is. Alonso is jól megy sokat hoz ki az autóból mert nekem úgy látszik azért nem a leggyorsabb a kocsi csak néha előrébb végez mint amit ki tudna hozni de lehet ez az ő hibája hogy csak annyit tud kihozni, nem tudni. Szerintem mindenesetre főleg nyáron szépen versenyzett és sok pontot szerzett. De most nincs sok esélye. Vettel főlleg most nagyon kiegyensúlyozott 3-mat nyert jelenleg jobban vezeti az autóját mint alonso.
2012. okt. 20. 00:57
20/23 A kérdező kommentje:
Most néztem sokkal kiegyensúlyozottabb idén mint mondjuk raikkonen vettel. Egész évben az esős maláj nagydíjon meg két kiesésen kívül egy 6. helye van 2 5. és annál csak jobb. Szerintem szép eredmények. raikkönen se rossz de jóval gyengébb ezt mutatja a pont táblázat is. Alonso is elég kiegyensúlyozott a futamokon bár volt év elején két gyengébb futama. Időfutamon gyengébb mint vettel de nem ott dől el. Egyébként időfutamon hamilton és vettel a legjobb de futamon ugye alonso és vettel.
2012. okt. 20. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!