Schumi visszavonul. Szerinted megérte visszatérnie egy gyengélkedő csapathoz?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 19:46
1/5 anonim válasza:
Azt csak ő tudja..
Ha csak a versenyzés érdekelte akkor megérte neki.
Én nagyon sajnálom hogy végleg visszavonul.
2/5 anonim válasza:
Szerintem Schumi életében 2 nagy hibát követett el. Az első hogy visszatért a másik meg hogy most visszavonul...bőven van még benne. Én végtelenül csalódott vagyok.
3/5 anonim válasza:
kár érte, még lehetett volna sikere jövőre
4/5 lee12 válasza:
érzésem szerint lerombolta a felépített hírnevét a verhetetéenségéről)
amikor visszavonult akkor jó ideje nem volt legyőzője viszont most visszatérése után nem nagyon aratott sikereket(vagyis én nem hallottam róla) úgyhogy leépítette a nagy hírnevét
amúgy a ferrarinál is első években nem nyert semmit mert akkor terveztette újra a kocsit és utána aratott úgyhogy lehet most is így lett volna
5/5 MrPifta válasza:
Hasonlót mondtak az emberek '96-ban is, amikor a legjobb csapatot hagyta ott egy középcsapatért... Akkor sikerült a csúcsra jutni pár év alatt, most nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!