Te vissza hoznál egy-két régebbi pályát? És ha igen, akkor melyik pályára/pályákra esne a választásod? (F1)
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 18:47
1/7 anonim válasza:
Magny-Coursot mindenképp, sajnálom, hogy már nincs.
2/7 anonim válasza:
Régi Hockenheim is lehetne. De megnéznék pár kört Monzában az oválon is! Ja és Fuji. Nem tudom, nekem valamiért jobban tetszett mint Suzuka.
3/7 anonim válasza:
Én pl nagyon szeretném, ha Imola is benne lenne ismét a naptárban!
4/7 anonim válasza:
Imola, A1-Ring meg mondjuk Magny-Cours. Fuji meg valami borzalom, nem tudom hogy lehet azt szeretni:DD
6/7 anonim válasza:
#4 Én eddig 2 versenyt láttam a Fuji Speedway-en, és mind a kettő baromi jó volt. Suzuka-ról meg, mióta nézem az f1-et többnyire rajt-cél győzelmek ugranak be. Régebben Schumacher, mostanában pedig Vettel. Semmi izgalom... Amúgy játékon, vagy szimulátoron sohasem próbáltam, szóval úgy lehet, hogy igazad van és nem valami nagy szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!