Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Te vissza hoznál egy-két...

Te vissza hoznál egy-két régebbi pályát? És ha igen, akkor melyik pályára/pályákra esne a választásod? (F1)

Figyelt kérdés

2012. okt. 9. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Magny-Coursot mindenképp, sajnálom, hogy már nincs.
2012. okt. 9. 19:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Régi Hockenheim is lehetne. De megnéznék pár kört Monzában az oválon is! Ja és Fuji. Nem tudom, nekem valamiért jobban tetszett mint Suzuka.
2012. okt. 9. 23:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pl nagyon szeretném, ha Imola is benne lenne ismét a naptárban!
2012. okt. 10. 11:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Imola, A1-Ring meg mondjuk Magny-Cours. Fuji meg valami borzalom, nem tudom hogy lehet azt szeretni:DD
2012. okt. 10. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Avus-t hoznám vissza.
2012. okt. 10. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
#4 Én eddig 2 versenyt láttam a Fuji Speedway-en, és mind a kettő baromi jó volt. Suzuka-ról meg, mióta nézem az f1-et többnyire rajt-cél győzelmek ugranak be. Régebben Schumacher, mostanában pedig Vettel. Semmi izgalom... Amúgy játékon, vagy szimulátoron sohasem próbáltam, szóval úgy lehet, hogy igazad van és nem valami nagy szám...
2012. okt. 10. 22:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Imola, Magny-Cours
2012. okt. 13. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!