Nem értem mire ez a nagy felhajtás. Az emberek simán ki fogják fizetni a tandíjat a jogi és gazdasági pályákra ha oda akarnak menni, nem?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 00:04
1/7 anonim válasza:
Kedves kérdező, az agyadat is használhatnád néha. Sokan annak is örülnek, hogy a hitelüket tudják fedezni.
2/7 anonim válasza:
de ugye adsz majd nekik pénzt ha nem lesz,nem?
3/7 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért akarnak olyasmit tanulni, amivel a büdös életben nem lesz munkájuk, mert túltelített a munkaerőpiac! Ha meg kapcsolatokkal indulnak neki, akkor tényleg megoldják a tandíjat.
4/7 anonim válasza:
Sírnak egy sort, majd simán kifizetik. Magyarországon ez a divat.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy valaki nem milliomos mégis jogász akar lenni.Nem csak gazdagok mennek jogásznak.
6/7 anonim válasza:
Nem mindenki milliomos hogy ki tudja fizetni a tandíjat. Amúgy meg ahogy hallottam a tandíj is a duplájára emekedik, szóval nagyon nem fogják majd tudni kifizetni, mikor sokan örülnek ha ki tudják fizetni a számlákat,hitelt stb.
7/7 anonim válasza:
Van egy barátom, aki tuti biztos, nem fogja tudni kifizetni a tandíjat. Tudod, attól még, hogy nem vagyunk annyira rossz helyzetben, mint Afrikában, hogy van mit enni, rohadtul nincs arra pénze mindenkinek, hogy a pici lánya/fia ott tanuljon, ahol szeretne. Például az igen magas munkanélküliséggel tudnám ezt igazolni. Amúgy pedig alapvetően kevesebb embert vesznek fel a felsőoktatásba - hogy többen fognak szakmát tanulni (?) - megy le az ország színvonala.
Nem örültem még sose ennyire annak, h 92es vagyok és így egy éve érettségiztem.
Amúgy szerintem TE tuti nem fogsz jogi vagy gazdasági pályára menni, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!