Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerinted Alonso ki fog esni...

Szerinted Alonso ki fog esni Koreában? (F1)

Figyelt kérdés

2012. okt. 8. 16:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem esik ki Koreában,de a VB-t valószinű bukja...
2012. okt. 8. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem benne van a pakliban hogy elbénázza( már bocsánat az Alonsó fanoktól). Mert azért ez a 4 pont elég soványka előny és így azért stresszesebb vezetni...
2012. okt. 8. 20:42
 3/6 anonim ***** válasza:
*Alonso (megint elnézést)
2012. okt. 8. 20:42
 4/6 anonim válasza:
Hát nagyon remélem, hogy nem:"( 7 éve neki szurkolok, lehetne már világbajnok.Nagyon össze kell magát kapnia, de am sztem azon megy el az egész, h időmérőn q3 ban mindig egyetlen körre hozzák ki, az nem sikerül úgy h elől legyen, innentől kezdve rossz az egész
2012. okt. 9. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Alonso fan, de remélem, hogy nem fog kiesni.

Nem szeretném, ha Vettel átvenné a vezetést.

Inkább megnézem azt, hogy Alonso lesz a vb, mint azt, hogy Vettel.

Jó lenne, ha nem azon dőlne a világbajnokság, hogy az első vagy a második helyezett kiesik, hanem igenis küzdjenek meg azért a vb címért.. és győzzön a jobbik!

2012. okt. 13. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem esett ki, 3. lett.
2020. dec. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!