Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Mi a véleményetek Felipe...

Mi a véleményetek Felipe Massa-ról?

Figyelt kérdés

2012. okt. 5. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Mióta Schumi visszavonult 2006-ban Ferkától neki szurkolok..De mostmár én is ugy vagyok vele,hogy neki is jobb lenne egy csapat váltás,illetve Ferrarinak is jobb lenne egy másik pilóta.(Persze ha egy 180 fokos bekövetkezne és "vissza" nyerné régi formáját,tudásást akkor én örülnék neki a legjobban és akkor Ferrariban is alkotna!!)De sajnos a baleset óta úgymond elfelejtett vezetni(Hiába bizonygatja,hogy ennek nincs köze hozzá)
2012. okt. 5. 18:25
 2/4 anonim válasza:
Én Massa szurkoló vagyok és bízom benne hogy még összejön neki valami eredmény bár mostanában ha a gyorsasága meglenne akkor szerencséje nincs
2013. júl. 9. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó versenyző csak a balesete tönkre tette a pályafutását. Pedig Rajkót is hogy alázta fénykorában :(
2013. júl. 9. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Jótt tett neki a csapatváltás. :P
2014. dec. 27. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!