Ez most mi?! Ez miért van? :|
Figyelt kérdés
Most nem tudom mi a bajom, de leb*szott az edző ma suliba, merthogy én nem akarok futóversenyre menni, pedig kellene... megszokták már, hogy mindig hisztizek, meg ilyenek a versenyek előtt, de általában mindig viszek haza érmet... És ugye anya is folyamatosan ezzel jön, meg ugye most vagyok 8.-os, és minden évben indultam ezen a versenyen eddig... Kb mindig benne voltam az első 10-ben mert ugye 70-80-an voltunk. És most ugye ahogy anya ezzel jött, elkezdtem sírni, és kérdezte hogy miért sírok, mondom én lefutom, de csak versenyen kívül, erre:miért? mondom:mert úgy nyugodtabb, meg bennem van a tudat hogy lefutottam, mert azért csak kötődök ehhez a versenyekhez, de nem fogok versenyezni, csak lefutni... meg most nem is érdekel hogy kapok-e érmet, vagy sem, csak az hogy lefutottam... kajak bolondnak tartom magam...2012. okt. 3. 22:53
1/5 anonim válasza:
Nincs veled semmi baj. Ha valaki jó valamiből, akkor elvárják tőle, hogy azon a területen folyton bizonyítson és ez a nyomás néha elég kellemetlen. Beskatulyáznak, mintha semmi máshoz nem lenne tehetséged és kedved. Mivel foglalkoznál szívesebben?
2/5 anonim válasza:
Erre nem akarok hasznos választ írni, mert ez simán hisztizés.
3/5 A kérdező kommentje:
hát oké, köszi.:DD valami van benne...
2012. okt. 4. 16:29
5/5 Abygel90 válasza:
Szerintem nem bírod a versennyel járó stresszt.
Vegyél részt a versenyen szerintem, de úgy állj oda rajthoz, hogy csak magadnak fuss.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!