Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerinted melyik a legizgalmas...

Szerinted melyik a legizgalmasabb versenypálya? (F1)

Figyelt kérdés

2012. okt. 3. 16:41
 1/6 Antimod ***** válasza:
Anno F1-szimulátorral végignyomtam az összeset, nekem a Monacói tetszett a legjobban, valószínűleg a körítés miatt. De technikailag is elég nehéz pályának tűnt.
2012. okt. 3. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem a monaco-i a kedvencem. de singapuri is nagyon szép nagyon tetszik. ezek persze azért tűnnek kivülről izgalmasnak mert nem egy steril környezetet látsz hanem életteltelit...de egy monza(talán a legegyszerűbb nyomvonal) is izgalmas mert ott meg iszonyat sebességeket mennek. az épített de mégis keskeny versenypályákat kevésbé szeretem mint ami pl a hungaroring is. f1 es autokkal esélytelen előzni ott boxtaktika van meg kiesés és kb ennyi...célegyenesbe lehet előzni kersel meg drs el ez sokat dob az élményen de még igyis inkább egymás seggébe körözgetés hátha történik a másikkal valami mert ált nem tud annyira meglogni egyik pilota se hogy köv körbe ne tudjon előzni ugyanezzekkel a másik csak ha már valamelyiknek nagyon otvar a gumija vagy nagyonmás beállításon van
2012. okt. 3. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem Abu Dhabi a féjvörit
2012. okt. 3. 17:28
 4/6 MrPifta ***** válasza:
a kedvenc pályám a Nürburgring a gyors kanyarjaival. A felfelé emelkedő bal-jobb S, amit szimulátorban padlógázzal veszek be, a kedvenc kanyarom mind közül.
2012. okt. 3. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
szingapúri
2012. okt. 6. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ausztál, Kanada, Magyar, Brazil. Legkedvencebb talán Kanada. Amin szeretek menni (a felső 4 mellett mert azokon menni is szeretek nem csak nézni.): Indianapolis, Monza, Hockenheim, Silverstone, Monaco, Bahrein, Kína
2012. okt. 7. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!