Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Melyik volt a legjobb McLaren...

Melyik volt a legjobb McLaren autoversenyző? Hakkinen? Montoja? Hamilton?

Figyelt kérdés
- Hamilton helyett melyik teljesítene jobban,ha volna esélye visszajönni?
2009. júl. 30. 15:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%
egyik se, mind kontár
2009. okt. 30. 23:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Häkkinen
2009. dec. 21. 13:17
 13/21 anonim ***** válasza:
4%
nem gondoltam volna hogy van Mo-n olyan ember, aki Hamiltonnak szurkol...
2010. jan. 28. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

18.23-as: de igen,van..én Hamiltonos vagyok..

Egyébként szerintem is Hakkinen,de Hamilton még őt is túlszárnyalja majd:)

2010. júl. 15. 10:08
 15/21 peti4000 ***** válasza:

A felsoroltak közül Häkkinen, egyébként egyben ő volt a legnagyobb kedvencem az F1 történetében.

Másodsorban én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jut Ayrton Senna????

Elég hihetetlen, kicsit csalódott vagyok, a valaha élt legjobb Forma-1-es pilóta volt, Michael Schumacher-nél is jobb!!!

2011. ápr. 15. 01:48
 16/21 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Hakkinen, óriási versenyző volt, Hamilton egyelőre még messze áll az ő szintjétől, de mivel most ő a kedvencem remélem egyszer eléri, sőt túlszárnyalja Hakkinent:)

Montoya is jó pilóta volt, csak neki annyira agresszív volt a vezetési stílusa, hogy sokszor átesett a ló másik oldalára vele. Épp ez miatt nem is lett volna szerintem vb.

Kimi is ügyes volt, sokáig bíztam benne, hogy ő lesz Hakkinen méltó utóda de most már tudom, hogy nem lehet őket egy lapon említeni, sőt még Hamiltontól is messze van / volt Kimi...

2011. júl. 8. 18:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Kisfiúk vitatkoznak... lol

A férfiak tudják, hogy nem is merülhet fel más név, mint Ayrton Senna.

2011. júl. 8. 21:36
 18/21 anonim ***** válasza:

21:36

A férfiak nem írnak olyat, hogy "lol" és a férfiak észre veszik, hogy 3 név közül kell választani.

On: Häkkinen.

2011. júl. 9. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Hakkinen-t nem láttam versenyezni, szóval róla nem tudok véleményt mondani.

Montoya viszont nagyon jó versenyző volt, egy körön nagyon gyors volt, azán a versenyeken mindig a technika és balesetek hátráltatták. Az egyetlen latin amerikai versenyző akinek szurkoltam. Csak aztán elment a McLaren-hez, ahol balaset miatt ki kellett hagyjon, aztán meg 2. számú versenyző lett és kilépett év közben.

Hamilton egy senki, nem érdemel szót.

Különben jó visszanézni olyan versenyeket, ahol Schumacher - Raikkönen - Montoya versenyeztek a vb cimért, az volt az igazi. Nem mint most a Hamilton - Vettel - Alonso hármas.

2011. aug. 15. 12:02
 20/21 anonim válasza:
amióta nézem az f1-et ,egyetlen versenyzőnek drukkoltam igazán: hakkinennek. az első közös időmérőedzésükön leverte ayrton sennát. bárkivel egy lapon lehet említeni. a 3 közül a másik kettő eszetlensége miatt egyértelműen hakkinen a legjobb.
2012. ápr. 15. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!