Melyik volt a legjobb McLaren autoversenyző? Hakkinen? Montoja? Hamilton?
18.23-as: de igen,van..én Hamiltonos vagyok..
Egyébként szerintem is Hakkinen,de Hamilton még őt is túlszárnyalja majd:)
A felsoroltak közül Häkkinen, egyébként egyben ő volt a legnagyobb kedvencem az F1 történetében.
Másodsorban én vagyok az egyetlen, akinek eszébe jut Ayrton Senna????
Elég hihetetlen, kicsit csalódott vagyok, a valaha élt legjobb Forma-1-es pilóta volt, Michael Schumacher-nél is jobb!!!
Egyértelműen Hakkinen, óriási versenyző volt, Hamilton egyelőre még messze áll az ő szintjétől, de mivel most ő a kedvencem remélem egyszer eléri, sőt túlszárnyalja Hakkinent:)
Montoya is jó pilóta volt, csak neki annyira agresszív volt a vezetési stílusa, hogy sokszor átesett a ló másik oldalára vele. Épp ez miatt nem is lett volna szerintem vb.
Kimi is ügyes volt, sokáig bíztam benne, hogy ő lesz Hakkinen méltó utóda de most már tudom, hogy nem lehet őket egy lapon említeni, sőt még Hamiltontól is messze van / volt Kimi...
Kisfiúk vitatkoznak... lol
A férfiak tudják, hogy nem is merülhet fel más név, mint Ayrton Senna.
21:36
A férfiak nem írnak olyat, hogy "lol" és a férfiak észre veszik, hogy 3 név közül kell választani.
On: Häkkinen.
Hakkinen-t nem láttam versenyezni, szóval róla nem tudok véleményt mondani.
Montoya viszont nagyon jó versenyző volt, egy körön nagyon gyors volt, azán a versenyeken mindig a technika és balesetek hátráltatták. Az egyetlen latin amerikai versenyző akinek szurkoltam. Csak aztán elment a McLaren-hez, ahol balaset miatt ki kellett hagyjon, aztán meg 2. számú versenyző lett és kilépett év közben.
Hamilton egy senki, nem érdemel szót.
Különben jó visszanézni olyan versenyeket, ahol Schumacher - Raikkönen - Montoya versenyeztek a vb cimért, az volt az igazi. Nem mint most a Hamilton - Vettel - Alonso hármas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!