Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Igazságos lesz az hogy Schumac...

Igazságos lesz az hogy Schumacher indul majd a következő futamokon Massa helyett?

Figyelt kérdés
- nem a teszt pilótának kellene helyettesíteni?
2009. júl. 30. 14:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen előírás nincs, és máskor előfordult már váltás, ezért "igazságos". Bár én nem értem mire vonatkozik az igazságos kifejezés. Kivel igazságos: Massával? Ő úgysem indul. A többiekkel? A pontversenybe érdemben már úgysem tud beleszólni, a csapatversenyen javíthat még egy kicsit. Szerinted hol merül itt fel az "igazságosság"?
2009. júl. 30. 14:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a teszt pilótának kellene helyettesíteni!! A csapaton akarnának még segíteni és ezt az alkalmat használják ki?! Hát...
2009. júl. 30. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez az egész üzlet, pénz!!!

Ezzel felpezsdítik az unalmas forma 1-et és ugrásszerűen megnövekszik a nézettség. A tesztpilóta a kutyát sem érdekli, de Schumi odaültet pár millió plusz nézőt a tv elé.

2009. júl. 30. 15:02
 4/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam csak szerintem nem neki lenne a helye Massa helyett! Ezért tartom igazságtalannak
2009. júl. 30. 15:11
 5/10 anonim ***** válasza:
A két tesztpilóta a ferrarinál anniyt r mintha ta vagy én ülnénk oda minkettő egy nagy nulla, nem véletlen, hogy egyik sem kapott soha rendesen szerepet az f1-ben
2009. júl. 30. 15:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne az? A világon ő a legeslegjobb pilóta!A nyomába sem érhet senki!
2009. júl. 30. 15:19
 7/10 A kérdező kommentje:
én azt tudom a teszt pilótákról,de nekik lenne ott a helyük! Nem pedig kerestek inkább egy olyat aki már bizonyított... ( meg azért hogy összeszedje magát a csapat!) A teszt pilótát kellett volna az autóba ültetni és majd lett volna valahogy! nem?
2009. júl. 30. 15:35
 8/10 anonim válasza:
Gené és Badoer se méltó arra hogy a Ferrari szineiben versenyezhessen ha elméleti odlalát nézzük. Gyakorlatilag meg belöllük 100 se ér fel még egy 40 éves Schumacherrel sem. több 10 millióan újra nézni fogják az F1-et mert visszatér a Vörös Báró:) Aki amúgy az egyik legnagyobb "harcos" a sporttörténelemben. Motivációja emberfeletti , képességei és győzni akarása szintén. Ő volt a tökéletes választás ...
2009. aug. 4. 02:24
 9/10 anonim válasza:
igen igazságos, miért ne helyettesíthetné? (vagyis helyettesíthette volna) ő a legeslegjobb a világon:)
2009. szept. 2. 19:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lett volna igazságos! Mért kellett volna rögtön a "legjobbat" belerángatni az autóba?! Mikor van illetékes! Ő már befejezte! Semmi keresnivalója nem lett volna ott! Hát van valami semmi köze hozzá?
2009. szept. 2. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!