A 2012-es Belga Nagydíjon Maldonado valóban kiugrott a rajtnál?
Figyelt kérdés
szerintem nem2012. szept. 3. 21:18
2/13 anonim válasza:
Én is visszanéztem többször, szerintem határeset. Mert amikor az autó megmozdul, kb akkor szűnik meg a piros fény is.
3/13 A kérdező kommentje:
Olvastam egy fórumon, ahol azt írták, hogy nem ugrott ki, hanem k*rva jól kapta el, aztán visszanéztem és én is úgy vélem, hogy van benne vmi.
2012. szept. 3. 21:24
4/13 anonim válasza:
Halkan megjegyzem, én is így láttam, de nem egy 360p-s elől-nézetes kameraállásból kell nézni a dolgokat. Ők visszanézték milliószor, biztos h sok kameraállásból, meg ilyen jó rajt egyszerűen nem létezik.
5/13 anonim válasza:
Nagyon határeset. Vagy hatalmas szerencsével kapta el a rajtot vagy kiugrott. Lehet előbbi csak most hajlamosak a semmiért is büntetni Maldonadot.
6/13 anonim válasza:
hajlamosak a semmiért is büntetni? egy évadot nézünk? tőlem már valenciába kapta volna a golyót. rettentő módon érik neki az eltiltás.
7/13 anonim válasza:
kiugrott, még jó, még ég a lámpa, az meg már bevág középre...
8/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
videon látszik hogy ő már elkezd gurulni mikor kialszik a lámpa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!