A paralimpiát közvetiti valamelyik TV társaság?
Figyelt kérdés
paralimpia,közvetit,közvetiti,TV,tv,társaság2012. aug. 27. 15:34
1/6 anonim válasza:
nem,mert sokszor megsértené a jó ízlést a látványuk és mert nyugalom megzavarására is alkalmas.
ezt egy cikkben olvastam okként ezt adták meg.
főleg a végtagsérült embereket nem szeretik sokan látni,itt meg protézis nélkül szerepelnek a legtöbb számban.
2/6 anonim válasza:
első vagyok.
úgy néz ki,hogy a mostani olimpián változtattak.
lesz 1 órás összefoglaló a m1-en,és több órás közvetítés is a duna2őn.
3/6 A kérdező kommentje:
A vancouverit közvetitette a eusport,legalábis 4-5 számot.reménykedtem hasonlóban
2012. aug. 27. 23:27
4/6 anonim válasza:
na.
kikerestem neked.
ahogy nézem csütörtökön indul és az m1 22.30tól adja.
lesz minden nap 50perc.
5/6 Andizsuzsi válasza:
"mert sokszor megsértené a jó ízlést a látványuk"
Ezt ugye senki sem gondolja komolyan?
Itt a magyar csapat. Én személy szerint büszke vagyok arra, hogy Illés Fanni szűkebb hazámat képviseli, és nagyon szurkolok neki:)
6/6 anonim válasza:
Szerintem is közvetíteni kellene ÉLŐBEN a paralimpiát!! Én is mozgássérült vagyok és az egész úszó csapatot ismerem! Sajnos nekem nem sikerült kijutnom, de itthonról drukkolok a többieknek! Hajrá Illés Fanni és Kézdi Réka!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!