Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szeretnék elkezdeni valami...

Szeretnék elkezdeni valami komolyabb sportot amivel tudok valamire menni?

Figyelt kérdés
stradon voltunk és rendesztek egy ilyen verseny félét ott vo egy volt olimpikon de a nevét már elfelejtettem :D és akkor volt egy olyan feleatad higy helyből ugrás én ugrottam egy nagyot és kérdezte hogy mit sportolok válaszoltam és vége lett és akkor anyával beszél és azt monta hogy nekem jo testadotságaim vannak és hotgy erl kéne indulnom én indulnák
2012. aug. 20. 15:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
indulnák csak nem tudom merre induljak mert minden sportot szeretek meg tudom is csinálni meg indenben jo vagyok szeretem az extrém sportokat csak azt nem tudom merre induljak?
2012. aug. 20. 15:51
 2/12 anonim válasza:

Sok mindentol fugg, hogy vegulis mit valasz.

Sok mulik az anyagiakon, a lakohelyed adottsagain, korodon.

Hany eves vagy? hol elsz?

Fiu vagy lany vagy? Mondjuk ez mar szinte mellekes.

Extrem sportok?! Snowboard?:D hegymaszas? bar ez nem tudom mennyire lehet sportkent uzni.

Mennyire birod a vizet? Uszas?

Mit szeretsz leginkabb nezni a tv-ben pl?!

Labdajatekok?

Kezilabda, foci.

Vekonyabb vagy, vagy inkabb teltebb? (Nem arra gondolok ,hogy van-e rajtad haj, vagy nincs.. hanem milyen az alkatod..izmok stb..)

Ha vekonyabb vagy, ott a talajtorna.. az se rosz.

Ha eleg magas vagy, kosarlabda.

Igazabol ha magadrol is adtal volna meg adatokat, akkor jobban tudnek, es tudnanak masok is segiteni. :)

2012. aug. 20. 16:55
 3/12 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok 52 kg
2012. aug. 20. 17:05
 4/12 A kérdező kommentje:
ja és fiu
2012. aug. 20. 17:06
 5/12 anonim válasza:

Magassag? :)

Amugy en azt mondanam, ha van ra lehetoseged, probald ki a kezilabdat.

Focival mi a helyzet? Vagy az mar tul nemistudommi lenne? :D Mivel sok fiu focizik.

En 17 eves fiu vagyok, kezilabdaztam 12eves korom ota. :)

2 hete hagytam abba, konyoktores miatt. :DD ''Nyaralason'' nowboardoztam es elestem...xD

Szerintem kezilabda, vagy uszas. :)

12vagy, meg eleg fiatal...szerintem szanj 1-2 evet arra, hogy megismerkedj par sporttal amire lehetoseged van a kornyeken. Esetleg ha be tudsz menni egy-ket edzesre nezonek akkor kukkants bele 1-2 sportba. Bocs, ha kicsit hulyen fogalmaztam. :D :)

Am elozo voltam. :) (Elso)

2012. aug. 20. 17:12
 6/12 A kérdező kommentje:
képet ide ki meg nem akkarook annyira rakini de ha valakitv érdekel akkor birok küldeni valahogy ja meg 167cm vagyok :D
2012. aug. 20. 17:14
 7/12 A kérdező kommentje:
9 éves korom ota kézilabdáztam de már meguntam mert ilyen kis városba vagyunk és itt csak évente 1-2. mentünk mecsre és ez igy nem, teccet a foci az meg fociba meg nehéz előréb jutni
2012. aug. 20. 17:18
 8/12 Pityeeesz ***** válasza:
Kezdj valami küzdősportot ahhoz még talán nem késő. Foci meg egyéb labdasportokban nincs túl sok jövőd, egyrészről a korod miatt meg mondjuk a focihoz rengeteg pénz kell. Úszáshoz öreg vagy, atlétika egyes ágaihoz is. Talán dobóatléta még lehetsz.
2012. aug. 20. 17:33
 9/12 A kérdező kommentje:
olimpián volt amikor birkoztak asszem ezüst érmes lett egy magyar az mgteccet nemtom a nevét a sportnak ...ha tudod megmondanád és azt hoigy ha akoram csinálni hogy vagy hjol kezdjem el?
2012. aug. 20. 17:36
 10/12 anonim válasza:

Van felsorolva egy keves sportag, valogass. :)

[link]

2012. aug. 20. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!