Olimpia Magyarországon? Igen vagy nem? Miért? Esetleg hányban?
nem! amennyi pénz ehhez kell, mi szimplán csődbe mennénk :D
Igazság szerint, amit most a londoniak mutattak, erkölcsileg, szellemiségben is messze messze állunk a nyugattól. Ez a társadalom egyáltalán nem befogadó, rettenetes kirekesztő, ostoba, a feketék még akkor is sz.arok a magyarok szerint, ha éppenséggel a legjobbat nyújtják, mert nem fogják fel, hogy az embert kell mögötte nézni, nem a nemzetiségét. Szegény szlovákok nem tudom mernének e jönni, vagy a románok. A színes bőrűekről nem is beszélve. Ilyen rendezvényt csakis rengeteg pénzzel és összefogással lehetne megvalósítani! Sajnos egyikből sem bővelkedünk, és inkább akkor ne is legyen, minthogy leégjünk az egész világ előtt, hogy milyen idióták laknak nálunk.
Én szerintem nem is a pénz a legnagyobb gond. Ugyanis ki tudja hol lesz Magyarország 50 év múlva, lehet, hogy akkor simán megtudnánk rendezni. Viszont, én úgy gondolom, hogy a legnagyobb gond az, hogy Budapest soha nem kapná meg a rendezés jogát. Gondoljuk csak bele a több, mint 200 NOB tagállam vezetői döntik el szavazással, hogy hol lesz egy egy olimpia. Szerintem a 200 országból ha 50 tudja pontosan hol van Magyarország és mi a fővárosa. Ha megnézzük mindig nagy világvárosok kapják meg a rendezés jogát, kutyát nem érdekli, hogy már 3x volt az adott városban vagy országban olimpia.
Aztán amikor 2001-ben Jacgues Rogget választották meg a NOB elnökének, Schmitt Pál csak 4. lett, pedig ő volt a NOB alelnöke, plusz olimpiai bajnok, esélyesnek tartották, mégis csak 4. lett a szavazásnál..
Szóval szerintem ez a legnagyobb gond, Peking, London, Sydney, Atlanta, Athén, Barcelona mind mind ismert nagyvárosok és tekintve, hogy az afrikai, ázsiai országok rengetegen vannak, ők nem feltétlenül ismerik Magyarországot, ismeretlenre meg nem fognak szavazni. (Ez igaz más kisebb országra is, mint pl. Csehország,Luxemburg, Észtország stb..)
Sajnos biztos, hogy nem... :((
Még a britek is nagy megszorításokra számíthatnak, mert 6* annyit költöttek az idei olimpiára, mint tervezték. Akkor szerintetek mi lenne velünk?? Nem szeretek politizálni, nem is akarok, és szidni sem szeretném kis hazánkat, de képtelenség, hogy a közel jövőben mi rendezzünk olimpiát. Sőt, ha valaha eljön az alkalmas időpont, szerintem én akkor már nem is fogok élni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!