Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek lesz valamikor...

Szerintetek lesz valamikor Olimpia Magyarországon?

Figyelt kérdés

Mert időről időre felröppennek a hírek, de nem tudom, hogy tényleg komolyak-e. Pedig de jó lenne....

Pár link:

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 12. 16:55
 1/10 dirtboy ***** válasza:
10%
mitől lenne jó?
2012. aug. 12. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem lenne jó,és ne is legyen!Ha lenne is rá pénz valamikor,biztos csődbe vinné az országot.
2012. aug. 12. 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Most volt a melegolimpia, mit akartok még?
2012. aug. 12. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy rohadt sok pénzbe kerülne, de mint a fenti cikkekben is foglalkoznak vele, nagyon sok előnye is lenne. Eddig minden ország profitált az olimpiából, leszámítva egyet. A fejlesztések, a fejlesztések során létesülő úgy munkahelyek, a turizmus és még sok más dolog miatt is lehetne profitálni. Az úthálózat fejlesztése miatt olcsóbb közlekedés, a beszállítók kevesebb pénzből oldják meg a szállítást. Arról nem is beszélve, hogy az olimpia ideje alatt milyen adóbevételhez jutna az állam. De a két utolsó link amit linkeltem jobban bemutatja az előnyöket és a hátrányokat.
2012. aug. 12. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig egy nyomorult 4es metrót nem tudunk befejezni ne agyaljunk már az Olimpián.
2012. aug. 12. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Tegnap is volt egy ilyen kérdés, ott leírtam de leírom ide is:

Csak, hogy kicsit jobban lásd a dolgokat pénzügyi szemszögből:

A Londoni olimpiát először 2.4 milliárd Fontból (azaz 849 milliárd Forintból) akarták megcsinálni, de ez 2007-re 9.3 milliárd Fontra (azaz 3290 milliárd Forintra!!!) emelkedett.

Csak a helyszínek és az infrastruktúra kiépítése 5.3 milliárd Font volt (1875 milliárd Forint).

2010-2011-ben 914 milliárdal nőtt az államadósság így 20 000 milliárd fölé lépve, 20 955,5 milliárdal zárta a 2011-es évet (ezt ráadásul úgy, hogy nyugdíjállamosítás volt).

Csak gondolj bele reálisan, elbírna-e Magyarország egy olimpiát pénzügyileg?

2012. aug. 12. 17:22
 7/10 anonim válasza:
38%
Szerintem Magyarország a legsikeresebben szereplő olyan ország, amely még nem rendezett olimpiát. Amúgy szerintem elkerülhetetlen, hogy egy ennyire fantasztikus eredményeket elérő ország soha ne kapjon rendezési jogot.
2012. aug. 12. 23:19
 8/10 anonim válasza:

Az Antall-kormány idejében tervezett világkiállításról az a vicc járta, hogy az a világ leghosszabb tehene: Budapesten legel, és Bécsben fejik.

Meg tudja-e kenni a MOB a NOB urait, hogy idehozzák az olimpiát?

Hogy fog kinézni a sok elhagyott stadion és szállás az olimpia után?

2012. aug. 20. 12:53
 9/10 anonim válasza:

MO ugy fog olimpiat rendezni mint 1916-ban meg 2010-ben.

1916-os oda volt igérve Budapestnek, de jött a világháború

A 2010-est meg megpályázták és nem kapták meg.

2015. aug. 27. 15:28
 10/10 anonim válasza:
Igaza van #9-nek. A III. világháborúra nagyobb az esély, mint a magyarországi olimpiára.
2015. aug. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!