Miért csak két hét az olimpia?
Figyelt kérdés
Lehetne szerintem 4-5 hét is, a versenyszámokból és a versenyzők számából kiindulva. Például annyi program van, hogy nem is lehet mindent követni, egy csomó mindenről lemaradunk. Szerintem tovább is elnyújthatnák és akkor nem lenne ilyen hamar vége.2012. aug. 12. 15:59
1/5 anonim válasza:
Nem éri meg annyira elhúzni az egészet. Nem jó ez senkinek sem.
2/5 anonim válasza:
ígyis sok, két héten keresztül nézik sokan a tv-t egész nap
3/5 anonim válasza:
Ja, egyet értek az előttem szólóval. Nem vagyok sportember, de annyira érdekelt az olimpia hogy az utóbbi 2 hétben hát, napi jópár órát a tv előtt töltöttem. És már mérges voltam amgamra hogy már megint ezt bámulom. Elég is volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Én még elnézném egy darabig...
2012. aug. 12. 21:13
5/5 anonim válasza:
Nem azért mert a nézők megunják! Azért nem, mert rengeteg pénzbe kerül az olimpia és a versenyzők ottani szállsa is és nem akarnak pénzt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!