Mit szóltok Magyarország olimpiai szerepléséhez?
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 19:41
1/3 anonim válasza:
Én két olimpia között szinte semmilyen sportot nem nézek, most se sokat láttam, bár jó volt az időzítésem, és többször pont akkor kapcsoltam oda, amikor valaki bajnok lett, vagy fontos meccse volt. Hogy mit szólok? Hát mint hobbi hosszútávfutó le vagyok nyűgözve. Én tudom, mit jelent az is, hogy 426. vagyok egy versenyen, és arra is nagyon büszke vagyok, mert tudom, hogy az emberek 99 %-a ezt se tudná. Hát akkor még mennyivel nagyobb dolog, hogy győzök, vagy egyáltalán akárhányadik vagyok egy olimpián! És az is rendkívül figyelemre méltó, hogy egy ilyen kis ország rögtön ott volt a rangsorban a nagyhatalmak mögött.
2/3 anonim válasza:
Én nagyon elégedett vagyok. Az olimpia előtt olyanokat beszéltek, hogy örülhetünk, ha lesz egyáltalán aranyunk. Én legalább annyi aranyat szerettem volna, mint Pekingben volt, azaz hármat. Ehhez képest nyolc arany és kilencedik hely az éremtáblán, számtalan nagy ország, és a szomszédos országok mind mögöttünk végeztek. Például Ausztria, nem is szerzett semmilyen érmet, pedig sok sportolójuk volt kint. Mi pedig nyolc arannyal jövünk haza, nem is beszélve a többi helyezésről.
Én teljesen odavagyok a gyönyörűségtől, és azért is, mert a mindenkori olimpiák éremtábláján a 8. helyen állunk. És most is igazoltuk, hogy jogunk van arra a helyre. Ha ma reggel egy olasz taekwondos nem nyer aranyat, akkor a nyolcadik helyen végzünk.
3/3 anonim válasza:
Én az országgal mindig is elégedett voltam. De nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!