Miért nem kapnak szép érméket a Londoni Nyári Paralimpia dobogósai, úgy mint a Londoni Olimpia győztesei?
Figyelt kérdés
Ez a különbség a a Londoni Paralimpia és Londoni Olimpia érmék között. Nincs rajta a Niké a győzelem Istennője a Paralimpia érméknél.
Pedig Pekingi nyári játékokon a Mandala kivételével egyforma érméket kaptak a Paralimpia győztesek is. Paralimpiai győztes versenyzők is megérdemelnék ezt a szép érméket amit az Olimpiai versenyzők kaptak.
2012. aug. 12. 18:03
11/12 anonim válasza:
Ha ugyanolyat kapnának, akkor meg az lenne a baj.
Hogy jön egyébként ehhez az, hogy a paralimpikonok kevesebbet érnek? Én például semmilyen érmet nem kaptam... akkor én most kevesebbet érek, mint Gyurta Dani?
12/12 anonim válasza:
Azért nem ugyan az az érem, mert nem ugyan az a verseny. Ha elvégzed az orvosi egyetemet, akkor miért akarnál mérnök diplomát? Mindkettő nagyon szép diploma, de az egyik nem ugyan az, mint a másik. A londoni olimpiai játékok 2 hete véget értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!