Miért a feketék nyerik mindig (szinte) a futó számokat?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rasszista, és nem is zavar hogy ők nyerik őket, de nem mondja nekem senki azt hogy a fekete emberek ugyan olyan mint a fehér!
Szerintem a fekete emberek (a legtöbb) erősebb a fehérnél!
nektek mi a véleményetek!
Még egyszer mondom, nem vagyok rasszista és nem is zavar, sőt szeretem, színt visznek az atlétikába!
2012. aug. 12. 00:40
11/13 anonim válasza:
lee12
Tényleg?! Pár napja pedig 1 fehér nő nyerte a maratont.
12/13 anonim válasza:
Mivel pár száz évvel le vannak maradva, Afrikában közel sincsenek olyan jogaik a nőknek, mint a férfiaknak, tehát kevesebbnek van lehetősége sportolni.
13/13 lee12 válasza:
nőit nem nézek
a férfiben viszont biztos hogy kb csak fekák voltak az első 10 ben
a női rész meg nem érdekel hiszen alapból lassabbak a férfiaknál és engem a világ legjobbjai érdekelne(koedukáció nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!