Miért a feketék nyerik mindig (szinte) a futó számokat?
Nem vagyok rasszista, és nem is zavar hogy ők nyerik őket, de nem mondja nekem senki azt hogy a fekete emberek ugyan olyan mint a fehér!
Szerintem a fekete emberek (a legtöbb) erősebb a fehérnél!
nektek mi a véleményetek!
Még egyszer mondom, nem vagyok rasszista és nem is zavar, sőt szeretem, színt visznek az atlétikába!
Jobb az izomzat felépítésük főleg itt teljesedik ki.Mondhatni rövidtávokon.
Amúgy meg rasszista vagyok,főleg az ilyen bohócok miatt mint BOLT.
Genetika, minden rassznak van egy adottsága.
Biztos egy jó adag forró panírozott csirkére gondolnak közben.
Évszázadokig szaladgáltak az oroszlánok elől/után.Aztán futhattak a rabszolga kereskedők elől...
Naná, hogy gyorsak! :DDD
Ok,viccen kivül.
Tényleg jobb a felépitésük,-nem találok jobb szót-,még bennük vannak az "ősi" gének...
Én úgy tudom, ők hosszútávfutásban jobbak.
A fehérek gyorsabbak, a feketék pedig hosszabb távot tudnak futni, vagyis szívósabbak.
Persze vannak kivételek, de általánosságban így van.
Szia! Utolsó, rosszul tudod, pont fordítva van, a feketék rövid távon verhetetlenek, a fehérek csak a közép-hosszabb távokon érvényesülhetnek. Ha megnézed például csak a londoni eredményeket, akkor láthatod, hogy 100-200-400 méteren és gáton is csak feketék a jól szereplők, 1500-on már vannak oroszok, vagy franciák németek. Egyes kutatások szerint a feketék testarányai mások, mint a fehéreké, ezenkívül kevésbé savasodik a testük, tehát jobban regenerálódik. Ugyanolyan edzéstervvel egy fehér rosszabb teljesítményt fog mutatni, mint egy színes bőrű.
Czeizel Endre szerint a természetes kiválasztódás is nekik kedvez, a népvándorlások során, például Afrikából Európába átjövet sokan csak akkor éltek túl, ha nagyon szívósak voltak, és sikerült átérniük a túlpartra.
A magukat viccesnek tartó rasszisták, akik szerint oroszlánok elől kell futkosniuk, amiatt gyorsabbak, előbb olvassanak google-t, vagy figyeljenek oda biosz órán a genetikai résznél. Amúgy Jamaicába nem kell semmi elől sem futni, szóval ez az elmélet már itt megbukik.
Te meg figyelj töri órán és megtudod,hogy Jamaicara IS Afrikából vitték a négereket!!
Mint ahogy az egész Karib térségbe....
hosszú távon is jobbak
nézd emg a maratont(fehér embernek esélye nincs)
Sokkal gyorsabban sprintelnek, ez nem vitás.
A politika része meg az, hogy nem képesek a fejlődésre, többek között azért, mert olyan majmok, mint Usain Bolt.Nem is értem, miért ünnepelnek egy ilyen nagyképű k.csögöt az európai emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!