Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Miért a feketék nyerik mindig...

Miért a feketék nyerik mindig (szinte) a futó számokat?

Figyelt kérdés

Nem vagyok rasszista, és nem is zavar hogy ők nyerik őket, de nem mondja nekem senki azt hogy a fekete emberek ugyan olyan mint a fehér!

Szerintem a fekete emberek (a legtöbb) erősebb a fehérnél!

nektek mi a véleményetek!

Még egyszer mondom, nem vagyok rasszista és nem is zavar, sőt szeretem, színt visznek az atlétikába!

2012. aug. 12. 00:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

Jobb az izomzat felépítésük főleg itt teljesedik ki.Mondhatni rövidtávokon.

Amúgy meg rasszista vagyok,főleg az ilyen bohócok miatt mint BOLT.

2012. aug. 12. 00:43
 2/13 anonim válasza:

Genetika, minden rassznak van egy adottsága.

Biztos egy jó adag forró panírozott csirkére gondolnak közben.

2012. aug. 12. 00:58
 3/13 anonim válasza:
100%

Évszázadokig szaladgáltak az oroszlánok elől/után.Aztán futhattak a rabszolga kereskedők elől...

Naná, hogy gyorsak! :DDD

Ok,viccen kivül.

Tényleg jobb a felépitésük,-nem találok jobb szót-,még bennük vannak az "ősi" gének...

2012. aug. 12. 01:01
 4/13 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, ők hosszútávfutásban jobbak.

A fehérek gyorsabbak, a feketék pedig hosszabb távot tudnak futni, vagyis szívósabbak.

Persze vannak kivételek, de általánosságban így van.

2012. aug. 12. 02:57
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia! Utolsó, rosszul tudod, pont fordítva van, a feketék rövid távon verhetetlenek, a fehérek csak a közép-hosszabb távokon érvényesülhetnek. Ha megnézed például csak a londoni eredményeket, akkor láthatod, hogy 100-200-400 méteren és gáton is csak feketék a jól szereplők, 1500-on már vannak oroszok, vagy franciák németek. Egyes kutatások szerint a feketék testarányai mások, mint a fehéreké, ezenkívül kevésbé savasodik a testük, tehát jobban regenerálódik. Ugyanolyan edzéstervvel egy fehér rosszabb teljesítményt fog mutatni, mint egy színes bőrű.

Czeizel Endre szerint a természetes kiválasztódás is nekik kedvez, a népvándorlások során, például Afrikából Európába átjövet sokan csak akkor éltek túl, ha nagyon szívósak voltak, és sikerült átérniük a túlpartra.

A magukat viccesnek tartó rasszisták, akik szerint oroszlánok elől kell futkosniuk, amiatt gyorsabbak, előbb olvassanak google-t, vagy figyeljenek oda biosz órán a genetikai résznél. Amúgy Jamaicába nem kell semmi elől sem futni, szóval ez az elmélet már itt megbukik.

2012. aug. 12. 10:31
 6/13 anonim válasza:

Te meg figyelj töri órán és megtudod,hogy Jamaicara IS Afrikából vitték a négereket!!

Mint ahogy az egész Karib térségbe....

2012. aug. 12. 11:38
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
tudom mire gondolsz mert minden néger Afrikából származik, sőt minden fehér is! de ez akkor is egy kapitális marhaság, a fehérek irigysége, hogy valamiben a feketék jobbak, akkor rögtön jönnek a bozótlakó szövegeikkel.
2012. aug. 12. 11:49
 8/13 lee12 ***** válasza:

hosszú távon is jobbak

nézd emg a maratont(fehér embernek esélye nincs)

2012. aug. 12. 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:

Sokkal gyorsabban sprintelnek, ez nem vitás.

A politika része meg az, hogy nem képesek a fejlődésre, többek között azért, mert olyan majmok, mint Usain Bolt.Nem is értem, miért ünnepelnek egy ilyen nagyképű k.csögöt az európai emberek.

2012. aug. 12. 14:19
 10/13 anonim ***** válasza:
ezt a majomkodást én se annyira csípem, de tisztelem, mert óriási dolgot művelt. Ráadásul ő is tiszteli az ellenfeleit, más kérdés, hogy a stílusa nem mindenkinek bejövős.
2012. aug. 12. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!