Valaki elmagyarázza hogy miért ilyen sötétek az emberek?
És ezen az oldalon mért ilyen sötétek az emberek? Én meg erre lennék kiváncsi :D
Itt is ugyanez megy... egymás anyázása, trollkodás, beszólogatás, stb.
ha elütnek egy zóna pockot, ki fog anyázni??
na ná,hogy nem a pocok,hanem az autós,hogy összevérezted a kocsimat te dög!!
na kb ilyen értelmesek a szurkolók is.
tipikus emberi mentalitás.
szeretem a pockokat..:D aranyosak..
amúgy meg azért mert egyszerűbb a másikat szidni mint a saját hibájukat kijavítani..
Őszintén ? Mert felfokozott érzelmi állapotban vannak a szurkolók és mert egyszerűbb a másikat szidni mint belátni hogy jobbak voltak.
Nem mellesleg jegyzem meg hogy a mostani Olimpián (na nem csak itt) jó párszor ellenünk fújtak a bírok.
Egyébként én megmondom őszintén szidtam kicsit a svédeket:D
Mert dühös voltam és annyira szorítottam hogy bejussunk a döntőbe.Végig izgultam mint azt egy rendes szurkoló szokta aztán a végére kiakadtam. És jólesett kicsit dühöngeni , aztán szépen lenyugodtam.Megnyugtat ha kipuffoghatom magam. Az emberek többsége így reagál. Nem tudnám elképzelni hogy miután 1 ponttal elveszttük a döntőbe jutás lehetőségét csak vállat vonjak konstatálva hogy az ellenfél jobb volt és örüljek hogy idáig eljutottunk. Mostmár ennek is örülök de előtte azért kipuffogom magam.
Egyébként ezt azért nem sötétségnek nevezném..Sok embernek ez a mentalitásában, temperamentumában benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!