Az miért van, hogy a nyelvi elemeket elmagyarázza egy könyv és én mégsem értem?
Lehet hogy hülye vagyok.
20 vagyok amúgy.
Nézz utána több könyvben is, hátha egyikben másképp írják, amit megértesz, googleben rákeresel, angolul, magyarul is megnézed mit írnak, nézel kódokat róla, keresel kérdéseket prog.hu-n, vagy akár itt is.
Vagy megkérdezed itt, ha értelmesen leírod, hogy mi bántja a lelked, biztosan segít valaki.
Vagy ha a könyv nagyon-nagyon szakszavakat használ anélkül, hogy leírná mit jelent az, mert ilyen is van bőven, arra is biztosan találsz választ Google segítségével.
Amikor elkezdtem tanulni a programozást, kb 1. óra így zajlott:
Jó napot kívánok, XY-vagyok. Én leszek azelméleti, és gyakorlati programozás tanáruk.. szóval.
tütürütütü objektumorientált, pápárápápá operátorok sálálálálá procedúra, rárárárárá ciklusok..
Komolyan mondom, semmit nem hogy nem értettem, fel se fogtam, mit akar az a szemüveges csóka az osztály másik végében.. Aztán másolgattam a táblárol, kérdeztem, kérdeztem, kérdeztem, és magamtól jöttem rá.. Saját tapasztalatom szerint, elöször GYAKORLATBAN kell ráérezni egy nyelv alapjaira, és amikor kezded kapizsgálni, kinyitod a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!