Miért kapnak az edzők sárga és piros lapot?
Figyelt kérdés
Tegnap Merész András kapott egy pirosat, ma meg Mocsai Lajos egy sárgát. Mivel érdemelték ezt ki?2012. aug. 10. 20:28
2/11 anonim válasza:
Anyázásért, durva reklamálásért főleg.
3/11 anonim válasza:
Belemenésért, basszus.
Amúgy meg reklamálnak a bírónál, rendszeresen szidják a munkásságukat, felállnak amikor nem kell, bemennek a pályára, kinyomják a másik edző szemét, így tovább.
4/11 anonim válasza:
Maximum a játékosok kaphatnak belemenésért sárga lapot. Az edzők nem. De ők meg kiabálnák, szidják a bírót káromkodnak. ''kinyomják a bíró szemét'' ezen jót nevettem, pedig néhányan megérdemlik. Tegnap Merész András rendesen szidta a bírót, aki román, nem mellesleg értett magyarul, tehát megértette az anyázást is. A kézisekről annyit, nekem ők az igazi nyertesek. Az izland elleni meccset sosem felejti el senki. Megérdemelték volna a döntőt, közel voltak hozzá, de nem baj meglesz a bronz!!!
5/11 anonim válasza:
Uccsó azért te sem vagy semmi, hogy komolyan veszed az előtted lévő belemenésért dumáját, és még ki is javítod :D
6/11 anonim válasza:
Jaj, hát most olvasom :D :D :D :D 21.10... milyen bronz?? 18.00-kor volt a meccs és kikaptunk... te hol élsz, másik bolygón? :D
7/11 A kérdező kommentje:
Elődöntő volt, nem bronzmeccs!
2012. aug. 10. 21:30
8/11 A kérdező kommentje:
Na de valamikor jogos a reklamálás, mert lejt a pálya...
2012. aug. 10. 21:31
9/11 anonim válasza:
Amúgy azt a bejegyzést mintha én írtam volna XD nagyon tetszett, persze én sem vettem komolyan, de egy-két bíro szemét szívesen kinyomnám :)
A kézisek máma kikaptak nem játszának döntő, de vasárnap bronzmérkőzést 12.00-kor igen, és remélem azt megnyerik, mert megérdemlik és akkor meglesz a bronz.
10/11 anonim válasza:
Tudod sokszor jogos a reklamáció, de én még nem láttam olyat, hogy a bíró megváltoztatta volna a döntését, ilyen miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!