Kína 5 aranyat nyert 1988-ban, ma már 40-50-nél tartanak. Vajon India is elindul ezen az úton?
Figyelt kérdés
India ugyanígy földrésznyi ország, ahol az elmúlt évtizedben brutális fejlődés indult meg. Eddig 1-1 érmet nyertek az olimpiákon, de Kína sem volt jobb még alig 20 éve. Vajon India is rákap a sport "ízére"? Ha igen, vajon mikor indul be a gépezet? Idén úgy néz ki 4 éremmel zárnak, Pekingben 3 volt nekik, előtte szinte minden olimpián 1-et nyertek, a gyeplapdát :)2012. aug. 10. 17:32
11/14 anonim válasza:
Én most Délről beszéltem. Tudom, hogy demokrácia van, de azért demokrácia és demokrácia között is van különbség. Gazdaságilag nagyon erős, de nem tudom milyen nyomás alatt tartják versenyzőiket.
Annyit tudok, hogy a válogatás hihetetlen jó és egyre több sportágba nyomulnak be.
12/14 A kérdező kommentje:
D-koreában nincs durvaság, csak az az tipikus ázsiai fegyelem, amit a japánok is tudnak.
2012. aug. 10. 21:22
13/14 anonim válasza:
Ki tudja, lehetséges.
De Indiáról még most is olyan híreket hallani, hogy hiába fejlődő ország, de még most is nagy gondok vannak: mocsok, szegénység, az emberekben nagy vallási fanatizmus van, szerintem még a kasztrendszerek is bezavarhatnak.
Kína meg kikupálódott, mondjuk India is járhat így persze.
14/14 A kérdező kommentje:
Hogy Kína kikupálódott volna, azt azért nem mondanám... A keleti partvidéken felhúzták a brutális városokat, de azonkívül ugyanolyan mocsok és nyomor van, mint 1000 éve. Durran az ingatlan lufi, szóval a fejlődésük sem lesz már nagyon töretlen.
2012. aug. 10. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!