Ma remelem szerzunk 2 aranyat. Az utolso 2 nap tartogat valami lehetoseget szamunkra?
Figyelt kérdés
Ugy ertem szombaton es vasarnap van eselyunk akar 1 aranyra is?
Szerintetek hanyadik helyen vegzunjk az eremtablazaton?
2012. aug. 9. 10:04
13/17 anonim válasza:
Nem tudom miért sírnak itt egyesek. Pekingben 4 éve 3 aranyunk volt, ehhez képest most 8 van. Ráadásul, ahhoz képest, hogy kevesebb pénz is megy a sportba, valamint kis ország vagyunk, ez hihetetlenül nagy teljesítmény!
14/17 anonim válasza:
Douchev-Janics Natasa kajakozik...
:)
15/17 anonim válasza:
Akkor kajakozni,tök mindegy,így is megértetted,lényeg a lényeg...
16/17 anonim válasza:
Nem tudod ki sír itt, szerintem senki nem sírt. Csak számokkal dobáloztunk, de senki nem keveselte az aranyakat.
17/17 anonim válasza:
'Akkor kajakozni,tök mindegy,így is megértetted,lényeg a lényeg...'
Igen, megértettem. Igen, a lényeg a lényeg: fogalmad sincs róla milyen sportban versenyzik. Nem baj, de legalább ne neked állna feljebb...
Egyébként holnap 10:30 és 12:20 közé van kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!