Van esély arra, hogy Kubicát újra látjuk a Forma 1-ben?
1. semmi biztosat nem tudni az állapotáról;
2. nincs szabad ülés /szerintem Massa is hosszabbít!/;
3. kéne a mezőnybe, de lásd feljebb!
Hát igen, elég esélytelen.
Én is tartom azt hogy rossz lenne, egy ilyen sérüléssel az ember rengetegnek tűnőt romlik, egy ilyen sportban ahol tizedek számítanak, több kilóméterekre lebontva. De azt nem mondanám, hogy Massánál jobb lenne. A sérülése előtt Massa szerintem hasonlóan remek volt mint Kubica, most nem itt fogom eldönteni hogy ki volt a jobb, talán egy picit Kubica, de a lényeg hogy hasonlóak voltak, továbbá én úgy gondolom hogy nem nagyobb veszteség az a sérülése Massának mint ami van Kubicának, Massa meg egyébként azért olyan botrányosan nem rossz, ahhoz képest hogy majdnem elveszette a látását, még így is szinte Grosjeanhoz hasonlóan jó, talán Grosjean valamivel jobb volt már idén nála, de tavaly nem mondanám, akkor hasonlóak voltak. Azért Grosjean pedig nem egy rossz versenyző, futamgyőzelmekre simán esélyes lehet, ha már vb-re nem is, szerintem majdnem egy di Resta szintű versenyző, di Resta pedig már majdnem egy Button szintű versenyző, Button pedig már majdnem egy Rosberg, Rosberg pedig már majdnem egy Hamilton, itt pedig meg már a csúcsra is értünk:D.
Egy szó mint száz Kubica szerintem nem lenne jobb Massánál (kedvenc versenyzőm, muszáj volt megvédenem:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!