Mindig ilyen rosszak vagyunk úszásból az Olimpián?
Figyelt kérdés
Amik eddig voltak számok egy-két negyedik hely elvétve de kb a döntőbe bese kerülnek az úszóink.Én tudtam rosszul ,hogy jobbak voltak vagy csak az eddigi számok nem voltak az erősségeik?
Igen jobbak voltak Pekingben egyesek, például Cseh Laci hiszen mindhárom számában ezüstöt hozott haza. Most meg? 400 vegyesen és 200 pillangón döntőbe sem jutott. Ő szerepel inkább le. Hosszú Katinka ügyes, mert most úszott először olimpiai döntőt, úgyhogy ez a negyedik hely szép tőle, és még ő is indul két számban. Gyurta Dani 100 mellen negyedik lett, majdnem dobogós, pedig nem az a fő száma. Most meg elsőként jutott a középdöntőbe. Tőle remélhetünk érme, akár a legfényesebbet. Ő azért az úszók becsületét megmenti. Kapács Boglárka döntős lehet 800 gyorson, mert megnyerte az EB-t júniusban, akár érem is lehet.
2012. júl. 31. 14:19
12/14 anonim válasza:
Most nyertünk egy aranyat nem elég? :D
2012. aug. 1. 21:15
13/14 anonim válasza:
Cseh Lacitól is sokat várnak még a 200 vegyesen. Beúszta magát a legjobb idővel az elődöntőbe, azt csiripelik, hogy kicsit összeszedte magát. Ma este meglátjuk! :)
Én Katinkától vártam egy kicsit többet, illetve a mai Gyurtát egyenesen kötelezőnek éreztem és össze is jött. Jobban izgultam szerintem én ebben a 2 percben, mint ő valaha is, meglehetősen gyorsan elfogyott a jégkrémem közben! :)
A férfi vizilabda nagyon nagy csalódás számomra. Mintha túl elbízták volna magukat. Azt mondták nyerni mennek és erre (én azt hittem) minden esélyük meg is van/volt, de amit ezen a két meccsen műveltek, számomra csalódás volt. Remélem összeszedik még magukat!
A lányokról viszont én sosem hallottam túl jókat eddig, ehhez képest most viszonylag szépen játszottak. :)
2012. aug. 1. 21:36
14/14 anonim válasza:
Gyurta aranyérme 200-on nekem egyértelmű volt, 100-on pedig már ez is nagy javulás neki, ő szerintem teljesen rendben volt. Igazából rajta kívül csak Cseh Laci éremesélyes, de kegyetlenül elszúrta...reménykedjünk a mai 200 vegyesben. Európai szinten idén a legjobban voltunk, 26 éremmel Debrecenben, de ez Olimpia...Ázsiaiakkal és Amerikaiakkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!