Szerintetek hányadik lesz év végén Raikkonen az egyéni vb-ben?
Ezt a KING OF SPA baromságot ki találta ki? Spanak egy királya van, az Schumi. Raiko max Spa királyának a második udvarhölgyének a helyettese lehetne.
Jah néhány 12 éves kislány hívja így. Aki kicsit benne van az F1-ben az tudja mi a helyzet. Schumi űrhajóval nyerte a versenyeket? Jah az 1992-es Benetton aztán nagyon űrhajó volt, meg a 96-os 97-es Ferrari is az volt mi? Te észlény. A 2004, 2005-ös McLaren na az űrhajó volt, meg a 2007-es Ferrari is 2009-et meg összecsalta. De akkor még ott van előtte még Senna meg Jim Clark is lőtte. Ők is csak űrhajóval mentek azért nyertek többet mint a kis homi :P
Én most úgy gondolom, ha a Lotus új DRS-e működni fog és látván, milyen jó formát mutat a csapat, még a vb második helyet sem tartom kizártnak. Veszélyes a Lotus, erős mindkettő pilótájuk, Kimi nagyon stabil és gyors. Grosjean kicsit még amatőr, követ el hibákat, de nagyon jó pilóta lesz belőle.
Úgyhogy sokat várok tőlük, Räikkönentől pedig pláne. Nem vagyok biztos benne, hogy elérhető a VB első hely, a második inkább.
#15 ott a pont nálad :)
#16 én is azt remélem, hogy majd beválik a Lotusnak a dupla DRS és így javulni fog a tempójuk az időmérőedzésen, futamon meg alapból nagyon gyorsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!