Mit gondoltok Vitaly Petrovról? (F1)
Figyelt kérdés
Én személy szerint idén már nem szerződtetem volna le, lehet, hogy a Caterhamnak szüksége van Petrov "csekély zsebpénzére", de amit idén produkált, az egy nagy nulla... szerintetek?2012. júl. 24. 14:12
1/4 anonim válasza:
Miért mit kéne produkálnia? Azzal a kocsival nem lehet mit csinálni viszont Kovalainenel fel veszi a versenyt ami pl Truliról nem mondható el. Szerintem abszolut pozitív csalódás idén.
2/4 anonim válasza:
Petrov szerintem egy teljesen átlagos képességű pilóta.
3/4 anonim válasza:
első lol te mit nézel, mert hogynem f1-et az bizti. Trulli ált verte kovamoszatot, Petrov meg inkább a virginek tempóját hozza.
4/4 anonim válasza:
utolsó
Az a 18:1-es verés nem azt mutatja hogy Truli verte Kovát. A másik meg hogy a Marussiat(neked Virgin...) max a rajtnál látja a tükörben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!