Hockenheim, futam: Örülsz az első háromnak?
Figyelt kérdés
1. Alonso
2. Button?
3. Vettel?
2012. júl. 22. 18:09
2/5 anonim válasza:
Remélem jövő héten ez lesz:
1. Button
2. Schumacher
3. Raikkonen
Am Alonsonak nem örülök, mert már Ferrari uralom van a versenyeken...
3/5 anonim válasza:
1.Alonso
2.Button
3.Räikkönen
Ez a hivatalos eredmény. Alonsonak nem örülök, de Kiminek jól jönnek ezek a plusz pontok.
4/5 anonim válasza:
Csak Button 2. és Raikkonen 3. helyének örülök, ha Hamilton nyert volna, akkor lett volna teljes az örömöm.
5/5 anonim válasza:
Igen. Alonso nagyon profi volt egész hétvégén, megérdemelte. Már az esős köre tegnap is magáért beszélt. Vettel meg sem próbálta megelőzni, úgyhogy nem tudom azt mondani, hogy ő megérdemelte volna a győzelmet, ráadásul egész hétvégén mutogatott, mint egy idegbeteg, semmi tisztelet nincs abban a gyerekben, sztem még Schumachert is szembeköpné ha lenne valami. Button jól ment, jó volt látni az első háromban, bár a gumikkal most nem bánt annyira jól, mint szokott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!