(F1) Ki nyeri a Brit Nagydíjat?
Én egy Alonso-Hamilton csatára számitok ha eső lesz, mert oda ugye kell a tudás, nem mint a száraz körülmények között, hogy megnyerem a pole-t, ellógok 20 mp-re 10 kör alatt, és megnyerem a futamot.
De ha száraz időjárás lesz, akkor attól félek, hogy ez a kisp*cs Vettel fog nyerni...
Esőben:
1. Hamilton (Mert a McLaren hűvös időben jobb)
2. Alonso
3. Raikkonen
Száraz időben:
1. Vettel
2. Alonso
3. Hamilton
Kimi max akkor húzza be, ha rajta kívül mindenki összetöri az autót az első kanyarban :D
Én egy Button feltámadásra szavazok.
Pityeszke
Attól mert te mindig leszarozod Kimit még nem lesz rossz pilóta. Szóval ezzel csak magadat égeted, de nyugodtan legalább van kin röhögni:D
Röhögjél csak én meg azon röhögök, hogy Maldonado hamarabb szerzett győzelmet idén mint Kimi. Na az a szánalom :D
A Red Bull ismét nagyon erős, ahogy a Ferrari is. Szerintem Vettel és Alonso közül kerül ki a győztes. Persze ott van még Hamilton, vele is számolni kell.
A Lotussal - ha valóban esős hétvége lesz - nem nagyon számolok, a Mercedesszel sem túlságosan, hiszen hiába lesz hűvös idő, a gyors kanyarok egyáltalán nem fekszenek nekik. Tehát ezek alapján kizárt, hogy a Lotus és a Mercedes pilótái közül kerül ki a győztes.
Szerintem tényleg Vettel a legnagyobb esélyes, az új csomagnak köszönhetően láthattuk milyen gyors volt a RB, szerintem ez most sem lesz másképp.. ahogy említettem, Hamilton és Alonso lehet a legnagyobb ellenfele.
Persze ebben az idényben ezt nem lehet pontosan megmondani, ahogy már említettek előttem is, a Force India és a Sauber is beleszólhat a "nagyok" játékába, nem tudhatjuk.
Mindenesetre nagyon reménykedem egy Schumacher, Kimi, Alonso dobogóban, ami valljuk be: aligha lehetetlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!