(F1) Szerintetek ki nyeri a 2012-es Kanadai Nagydíjat?
Bár elég kiszámíthatatlan a 2012-es idény, de tippelni azért lehet :D
Szerintem a Mercedes igen nagy esélyes lehet Kanadában, mivel fekszik nekik a pálya, ráadásul a gumiproblémáikat is megoldották. Ha Schumachernek lesz egy kis szerencséje, simán belefér neki egy dobogó, akár győzelem is.
De a Lotus és a Ferrari teljesítménye is biztató, tehát még akár ők is lehetnek a hétvége győztesei. Akárcsak a Red Bull, de akár még McLaren is beleférhet a legjobb 3-ba, ha szorgosan fejlesztgetnek Kanadáig, mivel most nagy visszaestek.
Na tehát: tippek az első háromra? :)
érdekes verseny lesz.
Renault, Mercedes erős lesz.
1) Schumacher
2) Raikkönen
3) Grosjean vagy Rosberg
Na, ilyen sorrendnek még örülnék is :D
Kár, hogy Schumachernek mostanában egy kis szerencséje sincs, viszont ha ismét megszerzi a pole-t, meglehet neki a győzelem. TALÁN
A McLarenek nagyon jól mentek Kanadában az utóbbi években, pl. tavaly amit Button produkált, hát az évekig megmarad még az emberekben, tavaly előtt pedig McLaren kettősgyőzelem volt.
1. Hamilton
2. Alonso
3. Rosberg
Hamilton szerintem polet szerez.
FUTAMON:
1. Hamilton
2. Rosberg
3. Button
Szerintem Hamiltoné lesz a pole
és valamelyik Mclaren v Mercedes nyer..
2011 button nyert, 2010: 1. Hamilton 2. Button
valamint hamiltonnak van még egy győzelme 2007-ből ezen a pályán
Örülnék is ha hami nyerné hisz akkor 7 futam 7 győztes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!