(F1) Szerintetek ki nyeri a 2012-es Kanadai Nagydíjat?
Bár elég kiszámíthatatlan a 2012-es idény, de tippelni azért lehet :D
Szerintem a Mercedes igen nagy esélyes lehet Kanadában, mivel fekszik nekik a pálya, ráadásul a gumiproblémáikat is megoldották. Ha Schumachernek lesz egy kis szerencséje, simán belefér neki egy dobogó, akár győzelem is.
De a Lotus és a Ferrari teljesítménye is biztató, tehát még akár ők is lehetnek a hétvége győztesei. Akárcsak a Red Bull, de akár még McLaren is beleférhet a legjobb 3-ba, ha szorgosan fejlesztgetnek Kanadáig, mivel most nagy visszaestek.
Na tehát: tippek az első háromra? :)
A Mercedes láthatóan szabotálja Schumachert.. olyan nincs, hogy folyton az Ő autójával van valami, Rosbergével pedig soha semmi.. és egy pechszéria sem tart ilyen sokáig..
Ráadásul a hátsó szárny ha el is romlik, biztonsági okokból nem nyitva marad, hanem beragad és nem nyílik ki.. és lám-lám, ez már kezd furcsa lenni. Persze nem akarok összeesküvés elméleteket gyártani, viszont ez már nekem is szemet szúrt. A Mercedes mindent elkövet, hogy Rosberg Schumacher előtt végezzen..
A Ferrari nagyon eltaktikázta a tegnapi versenyt. Perez és Grosjean pedig óriási meglepetés. Vettelék is küszködtek a gumikkal. A Lotusnak pedig kézre játszott a meleg időjárás. A Sauber pedig jónak tűnik, már másodszor van Perez a dobogón.. Persze a Williams is így volt, pár versenyen jók voltak (vagyis inkább csak Maldonado) és azóta semmi.
Nem volt valami izgalmas verseny az utolsó 20 kör kivételével szerintem.. és durva, hogy megvan a 7. győztes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!