Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Szerintetek a Foci Eb a...

Szerintetek a Foci Eb a fontosabb, vagy az Olimpia?

Figyelt kérdés
Mert ugye mindegyik egy évben van. Én azt hittem régen, hogy az Olimpia, de általában olyan visszajelzéseket kapok, hogy az Olimpia unalmas, meg nem nagyon köt le..

2012. júl. 2. 02:43
 1/9 Flashlight válasza:
100%
Nos ki mit jobban szeret ugyebár. Viszont annó 2008-ban hozzávetőleg 4.7 milliárd ember nézte az olimpiát. Azért nem hiszem, hogy ezt lekörözné akár a VB se.
2012. júl. 2. 03:13
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
szerintem europába többen nézik az eb/vb kocsmába is az megy leis járnak olimpia miatt nem igen szoktak de mondjuk ott van ázsia meg az amerikaiak akik nem nagyon néznek focit mert nem jók benne viszont olimpiába több versenyszám van és így ők ott esélyesek.
2012. júl. 2. 03:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Az olimpia nagyobb esemény, de engem speciel nem köt le.
2012. júl. 2. 04:07
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Egyik sem fontos.
2012. júl. 2. 06:18
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
számomra az összes sportesemény érdektelen.
2012. júl. 2. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A foci EB/VB még le is köt, bár nem az összes meccs, inkább a spanyol érdekeltségű és az elődöntők. :D

Az Olimpia is érdekel, de ott leginkább a kézilabda, vízilabda, úszás, kajak-kenu. :)

17/L

2012. júl. 2. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Számomra dögunalom az Olimpia, vizilabda meccseket megnézem ahol a magyarok játszanak és ennyi. Foci se érdekel de EB/VB-t mindig nézem.
2012. júl. 2. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem mind2 leköt, de nekem az olimpia jobban bejön, mert ott több sportág képviselteti magát.
2012. júl. 4. 16:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Olimpia fontosabb, mert az "összsporti" esemény, míg a Foci eb, csak foci eb.
2016. jún. 12. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!