Ti szeretitek Lewis Hamiltont? Ha igen mennyire?
Figyelt kérdés
Én nagyon bolondulok érte*.* Ha ő nem lenne,számomra nem létezne a forma1....2012. jún. 30. 21:35
11/15 anonim válasza:
A sikeres pilótákat le szokták taszítani a mélységbe...
Régebben Schumit, Alonsot kritizálták, most Vettelt a sikerszériája miatt. Hamiltont pedig azért kritizálják, mert színesbőrű. Nem értem ezeket az embereket és nem is fogom megérteni őket... Hamilton nem a kedvenc pilótám és nem is lesz a kedvencem, mert kezdetben nagyképű volt, ezért megérdemelte (szerintem) a tavalyi pofonokat, ami megtette a hatását: jobb pilóta lett. Még nincs egyszinten a nagyokkal (Fangio, Senna, Prost, Lauda, Scumacher) de előbb-utóbb a nagyokkal fogják emlegetni... Egyébként nekem Webber, Button, Scumacher, Hülkenberg
15/15 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok, mire jut majd Mercedes kocsival, de kiváló pilóta, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!