Kezdőoldal » Sport, mozgás » Versenyek, olimpiák » Ti szeretitek Lewis Hamiltont?...

Ti szeretitek Lewis Hamiltont? Ha igen mennyire?

Figyelt kérdés
Én nagyon bolondulok érte*.* Ha ő nem lenne,számomra nem létezne a forma1....

#Lewis Hamilton #Ki szereti Lewist ? Lewis #Ki mennyire szereti Lewis Hamiltont
2012. jún. 30. 21:35
1 2
 1/15 dirtboy ***** válasza:
82%

off

na nem akarok a lelkedbe gázolni de ez nem éppen a gyertek bolonduljunk együtt hamiltonért kategória hanem a sport mozgás ahol sporttal kapcsolatban lehet ugyan kérdezni de a tiéd nem egészen olyan jellegű kérdés.

on,

/Ti szeretitek Lewis Hamiltont? Ha igen mennyire?/

nem szeretem

2012. jún. 30. 21:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudod,pont az ilyenekre nem vagyok kíváncsi,amilyen te vagy....
2012. jún. 30. 21:43
 3/15 dirtboy ***** válasza:
82%
mindjárt gondoltam hogy csak is azt lehet ne írni hogy igen szeretem
2012. jún. 30. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:

Elismerem a tehetségét és szimpatikusabb, mint az ezt megelőző években. Szerintem kellettek neki a tavalyi pofonok, hogy magába szálljon.

Amúgy nem a kedvencem, de a népszerűségi lista elején van.

2012. jún. 30. 22:03
 5/15 anonim ***** válasza:
11%
a forma1 a fehérek sportja
2012. jún. 30. 22:37
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Én bírom őt, jól versenyez, és normálisnak tűnik. Mindenesetre ő a kedvenc pilótám Raikkonen mellett :D
2012. jún. 30. 22:43
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
én annyira szeretem, hogy már meg is öklöztem a srácot :D
2012. júl. 1. 06:11
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Kellett neki a tavalyi pofon hogy jobb legyen. Ettől függetlenül nem szeretem.
2012. júl. 1. 09:32
 9/15 anonim válasza:
100%
Szeretem.Ő az egyik kedvencem a forma1-ben.
2012. júl. 1. 21:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Velem ő szerettette meg a Forma-1-et :) Azzal, ahogy versenyez, hogy soha, semmilyen körülmények között sem adja fel, szívvel-lélekkel tolja neki, ami a csövön kifér, és ő talán az egyetlen a jelenlegi mezőnyben, aki tisztában van vele, hogy a versenyzés nem az autó pátyolgatásáról vagy nyakatekert taktikai megoldásokról szól. Megdöbbentett, mikor azt nyilatkozta, hogy ő nem szeretne ajándékba kapott győzelmek árán bajnok lenni, így nem boldog, ha valaki kiesik előle és ő így tud előrelépni. Szeret megdolgozni a pontokért, a győzelemért, akkor igazán boldog, ha tudja, hogy megérdemelten szerez pontot/áll a dobogón/nyer. Ezen kívül elismeri a többi pilótát, csodálom, mikor egy "új" srác áll mellette a dobogón, pl. Maldonado, mennyire tiszteli őket, és elismeri az ő sikerüket is. Nagyon szimpatikus az F1-en kívül is, mindig támogat különböző alapítványokat, főként a szegény vagy beteg gyermekek helyzetének javítását tekinti szívügyének. És nem gondolom, hogy ez csak szimpla marketingfogás lenne. Sokat gondolkoztam már azon, vajon fogom-e nézni a Forma-1-et akkor is, ha Hamilton már nem lesz benne, és mindig arra jutottam, hogy valószínűleg igen. Csak az már nem lesz ugyanaz nélküle. Számomra ő egy nagyon különleges személy, szinte az életem része. Szóval, kedves kérdező, remélem, kielégítő választ adtam a kérdésedre! Igen, szeretem őt, hogy mennyire, az gondolom, kiderült az írásomból... És még valami: Te, mint Hamilton-rajongó, biztosan tapasztaltad már a rengeteg negatív megjegyzést, előítéletet vele kapcsolatban. Ha adhatok egy tanácsot, ne foglalkozz ezekkel, inkább tarts ki Lewis mellett minden körülmények között, és még ha épp nem is jön ki neki úgy a lépés, ahogy szerette volna, te egy pillanatra se kételkedj abban, hogy megéri neki szorítani! :)
2012. júl. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!