Mi a baj a meleg "olimpiával"?
Komolyan egyszerűen hihetetlen. Találkoztam olyan válasszal is már az oldalon, hogy: "valami olyasmi lehet, hogy a demokrácia már akkora qrva nagy méreteket öltött, hogy külön olimpiát kapnak". Mi az, hogy kapnak? Senki sem kap semmit sem... bárki szervezhetne "olimpiát" aki akar. Mégis mi azzal a baj, ha a melegek csinálnak? Csinálhatnának maguknak a nők a férfiak, amatőrök külön. Miért kell ezen kiakadni?
A "jaj mert ha annyira egyenlőek miért nem tudnak a rendes olimpián szerepelni?" kérdésekről nem is beszélve. Ez gyakorlatilag olyan mintha azt mondná valaki, hogy jaj miért nem csinálnak csak egyféle bulikat ahol együtt szól a mulatós a komoly zene meg valami techno. Nyilván van olyan hely ahol vegyes zene szól de nem lehet elvárni, hogy mindig együtt legyen mindenki.. csúnyán megfogalmazva. Van meleg olimpia kész, nyilván a melegek jól érzik magukat más melegekkel is együtt, felszabadult az egész rendezvény meg minden, mi ezzel a baj?
Szerintem inkább példát kéne venni a melegekről, hogy mennyire kitartóak. Atlasz sportegyesület, meleg olimpia stb... ezeket a melegek "hozzák" létre, nem pedig a s.ggük alá van tolva. Emberek összetartóbbnak kéne lenni meg találékonyabbnak.
Az olimpia szó pedig direkt volt zárójelben, mivel ez nyilván nem egy ténylegesen rendes olimpia.
Én azt mondom, hogy legyen meleg Forma 1 is! Bizony!
Vettel-t le is igazolhatják pár évre gyors! 1-2 Vb címet biztos hozna abban a kategóriában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!