Mi a baj a meleg "olimpiával"?
Komolyan egyszerűen hihetetlen. Találkoztam olyan válasszal is már az oldalon, hogy: "valami olyasmi lehet, hogy a demokrácia már akkora qrva nagy méreteket öltött, hogy külön olimpiát kapnak". Mi az, hogy kapnak? Senki sem kap semmit sem... bárki szervezhetne "olimpiát" aki akar. Mégis mi azzal a baj, ha a melegek csinálnak? Csinálhatnának maguknak a nők a férfiak, amatőrök külön. Miért kell ezen kiakadni?
A "jaj mert ha annyira egyenlőek miért nem tudnak a rendes olimpián szerepelni?" kérdésekről nem is beszélve. Ez gyakorlatilag olyan mintha azt mondná valaki, hogy jaj miért nem csinálnak csak egyféle bulikat ahol együtt szól a mulatós a komoly zene meg valami techno. Nyilván van olyan hely ahol vegyes zene szól de nem lehet elvárni, hogy mindig együtt legyen mindenki.. csúnyán megfogalmazva. Van meleg olimpia kész, nyilván a melegek jól érzik magukat más melegekkel is együtt, felszabadult az egész rendezvény meg minden, mi ezzel a baj?
Szerintem inkább példát kéne venni a melegekről, hogy mennyire kitartóak. Atlasz sportegyesület, meleg olimpia stb... ezeket a melegek "hozzák" létre, nem pedig a s.ggük alá van tolva. Emberek összetartóbbnak kéne lenni meg találékonyabbnak.
Az olimpia szó pedig direkt volt zárójelben, mivel ez nyilván nem egy ténylegesen rendes olimpia.
Itt elolvashatod. Konkrétan az a baj vele, hogy nem veszik véresek komolyan a teniszmeccseket, hogy nincs eredménytábla, hogy kötetlen az egész. És akkor még pluszban jól is merik érezni magukat. Hát milyen dolog már ez, kéremszépen?
Az utolsó világított rá legjobban a lényegre, csak én nem bírtam megfogalmazni :)..
"A szervezők állami támogatást nem kapnak, de az Euro Games számításaik szerint 1,5-1,8 milliárd forint bevételt hozhat az országnak." "A EuroGamesnek egyébként nincs szponzora, a rendezvényt a regisztrációs díjakból, hirdetésekből és a szervezők magánpénzéből finanszírozzák, az előkészítést és a lebonyolítást szinte kizárólag önkéntesek végzik. A tapasztalatok azt mutatják, hogy jelentős bevételt hozhat egy városnak, hiszen több ezer ember száll meg, étkezik, szórakozik, vásárol a EuroGames ideje alatt. "
Pont ez benne a paradox. Egy sport esemény melegeknek, de közben azt hangoztatják, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, semmiben sem különbözünk. Akkor miért kell külön sportesemény melegeknek? Miért kell melegfelvonulás?
Hisz semmiben sem különböznek. Meleg elindulhat a 4 évente megrendezésre kerülő hivatalos olimpián is, csak ahhoz teljesíteni kell, biztos vagyok benne, hogy a mostani londoni olimpián is lesz meleg résztvevő, csak ő nem ezzel tűnik ki. Egy kis délutáni teniszezgetést meg ne nevezzünk már olimpiának, attól, hogy homárok teniszeznek.
Még a paraolimpia kifejezést sem lehet használni, pedig az ott elindulók is nagyobb sportemberek, mint akik elindulnak ezen a "buz1zsúron", és ez meg senkinek nem szúrja a szemét, hogy meleg "olimpia", na ez a felháborító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!